Andebryst med citron og hvidløg

And – det er alt for sjældent de kommer and på bordet – når det nu smager så godt!

Malene Birkedal har lavet både opskrift og billede til den lækreste opskrift på andebryst.

Afhængig af størrelsen så beregn 1 styk pr person.

Rester kan bruges dagen efter som proteinkilde til frokostsalaten.

Opskrift Sprødt Andebryst

(1 person)

1 andebryst

Citronskal fra 1 øko citron

1-2 fed hvidløg

Salt og peber

Fremgangsmåde

Rids andebrystets skindside på kryds og tværs.

Massér citronskal, hvidløg, salt og peber ind i skindet.

Læg andebrystet med skindsiden nedaf på en kold pande og tænd for blusset ved middelvarme.

Steg det i ca. 15 minutter.

Andebrystet skal føles fast.

Vend derefter og steg ca. 5-10 minutter på den anden side.

Lad det trække ca. 15 minutter, inden det serveres.

Server med masser af grøntsager eller salater.

God appetit og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – kostvejleder, coach og sygeplejerske – Kbh. Ø

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: