Antiinflammatorisk Grøntsagsdip

Vores fødevarer er ikke bare fyld til mavesækken – beregnet til mæthed og tilfredsstillelse. Vores fødevarer har en afgørende betydning for vores sundhed, energiniveau, lykkefølelse og helbred.

Både store og små sygdomme har mulighed for at  forsvinde eller lindres ved kostomlægning (se længere liste her).

Du har altid et valg

Hvorfor ikke prøve at få en tankegang, der siger noget i retning af: “Dræner det her min krop, eller nærer det min krop?” før du sætter tænderne i noget som helst?

Noget der virkelig bliver forsket i er mikroinflammation og hvad det gør ved kroppen (det er ikke småting). Så en snedig kostplan indeholder selvfølgelig antiinflammatoriske ingredienser. Hvilket denne dip er et yderst velsmagende eksempel på:

(TIP: Når skyr blandes med olivenolie, får den samme bløde konsistens som mayonnaise – uhm…)

Opskrift Antiinflammatorisk Hvidløgsdip

hvidløgsdip

200 gram skyr naturel

2 teskefulde citronsaft

1 teskefuld reven øko citronskræl

1 teskefuld reven frisk ingefær

3 fed hvidløg (kan med fordel øges, hvis du er til hvidløg)

3 spiseskefulde øko olivenolie

lidt salt

et par gode vrid peber

Fremgangsmåde:

Hele baduljen røres sammen – og bliver kun bedre af at stå til næste dag.

Kan opbevares på køl ca. 4 dage.

 

God fornøjelse – og husk at være glad for din krop – den er flink!

Anne Seidelin – Kostvejleder med videnskabenligt fokus – København Ø

Den åbne gruppe på Facebook har ledige pladser – kom med her :-)

Forside

Posted in Opskrifter
Gratis E-hæfte:
"Få mere energi i hverdagen"

Kostplan, opskrifter og 10 mails med mine bedste og mest effektive råd. Tilmeld dig uforpligtende her:

* felt skal udfyldes
Nye indlæg
Kategorier