Uren hud, ustabilt blodsukker og forkert kost?

Uren hud – spis sundere:

Din hud afslører din kost – sådan er det bare.

Urenheder og bumser kommer altid ubelejligt og vi får dem alle sammen – nogle flere end andre.

Er du over 25 år er der dog grund til at tænke lidt over din kost og livsstil.

Der er ikke længere nogen forklaring, som fx uorden i kønshormonerne, fordi du er teenager – og dog…

Hvorfor får du bumser?

Ja, det er faktisk uorden i kønshormonerne, der er den største skurk. Mange forsøger sig da også med P-piller med større eller mindre succes.

Kvinder med PCOS (polycystisk ovarie syndrom) kæmper en daglig og årelang (nogle gange livslang) kamp mod uren hud. Og præmenstruelle kvinder møder også tit synet i spejlet om morgenen..

Hvad har kosten med kønshormoner at gøre?

Sidst du så en ny bums i spejlet, hvad havde du da spist eller drukket dagen forinden, som du ikke normalt indtager?

Sikkert noget med alkohol eller hurtige kulhydrater (sukker, stivelse, hvedebrød, hvide ris, kage, slik, sodavand?) Før i tiden kunne man ikke påvise en sammenhæng mellem kost og hud. Det kan man nu.

Du kan ret hurtigt få pæne resultater med kostomlægning. Start evt. i et forløb hos mig, som med garanti giver huden kamp til stregen! Eller tjek opskrifterne her på siden og bliv din egen coach.

Insulin laver rod i hormonerne

Adskillige studier viser, at et højt indhold af insulin i blodbanen trigger produktionen af androgene (mandlige) kønshormoner, som går direkte til dannelsen af hudfedt, samt øger hastigheden af celledød i huden. Den øgede mængde af fedt og døde celler, som forsøger at mase sig ud gennem porerne, giver efterfølgende problemer med dannelsen af hudorme og bumser.

Insulinresistens gør det endnu værre

Insulinresistens er ret uheldigt her, da mængden af insulin i en insulinresistent krop er mange gange større end normalt. Det er derfor PCOS-ramte har så mange hudproblemer samt problemer med uønsket hårvækst alle vegne.

Stress

Er der stress i dit liv, så vil mængden af stresshormoner også sparke til de mandlige hormoner og bidrage yderligere – så har du den klassiske ”vigtig-jobsamtale-bums”.

Hvordan undgår du de androgene hormoner?

Spis kost med et lavt glykæmisk index – kost der påvirker dit blodsukker mindst muligt. Prøv at tænke som en person med diabetes: ”hvordan undgår jeg at tage mere insulin end højst nødvendigt i dag?” Hvilke fødevarer og drikkevarer bidrager mest muligt til min indre sundhed?

Mælk?

For nogen giver det en markant forskel i huden, om de drikker komælk eller ej. De fleste reagerer ikke på surmælksprodukter eller ost, men det ses af og til også. Vil du teste dette, så prøv at undgå mælk i 2 uger og se, hvad der sker. Er der ingen ændringer (se lige på din maves tendens til at puffe samtidig), så er du ikke en af dem.

Få olier nok i din kost!

Du må ikke være fedtforskrækket. Som kostvejleder er det en af de store udfordringer. Alt for mange er alt for bange for fedt – og det ses på huden. De sunde olier er ekstremt vigtige for dannelsen af ny sund hud. Og de sunde olier er meget eftertragtede af alle dine indre organer. Din hud, som er dit største organ, kommer her helt bagerst i køen – med tør og rynketruet hud til følge.

De sunde fedtstoffer:

Tilstræb at spise dine fedtstoffer i den ”originale indpakning”, så får du en masse anden god næring med i købet. Her tænker jeg især på avocado, mandler, nødder, oliven, kokos, fede fisk og æggeblommer. I anden række hørfrøolie, olivenolie og fiskeolie.

Omvendt vil fødevarer med transfedtsyrer give dig uren hud prompte. Undgå derfor friture, chips, industrikager og fastfood.

Næring til din hud

Virker kostændringer?

Som coach og kostvejleder har jeg fulgt så mange patienter hos de praktiserende læger med hudproblemer. Både rigtige hudsygdomme som psoriasis, eksemer, ekstrem acne og rosacea, men også bare de almindelige irriterende småbumser her og der.

Jeg er slet ikke i tvivl. Alle former for hudproblemer bliver mindre ved en sund kost, som stabiliserer blodsukkeret og giver næring til nye hudceller.

Behøver man så overhovedet hudpleje?

Ja! Rester af make-up, snavs, forurening og dagens portion brugte og døde hudceller skal selvfølgelig fjernes både morgen og aften for at huden kan fungere optimalt. Find nogle produkter der er så rene og milde som muligt – gå efter svanemærket.

Efter rens så smør med en creme der fugter og plejer fx Dermalog Fugtighedscreme (den lilla fra apoteket til under 100 kr.).

AKUT HJÆLP LIGE NU?

En god concealer kan være en løs mineralsk foundation fra fx Tromborg eller Jane Iredale.

Du blander en lille smule med lidt dagcreme på din håndryg, derefter smører du et tyndt lag på det, der skal skjules, venter lidt, dupper lidt ekstra pulver på og gentager evt. processen, indtil alt er gemt fint ad vejen.

Så er resultatet af en festlig eller meget hyggelig aften i selskab med Moster Odas boller eller Bedstevenindens champagne næsten væk.

Få derudover en masse grøntsager, sunde olier og vand hver eneste dag.

Stabilt blodsukker giver en stabil hud – pas på begge :-)

Anne Seidelin – Kostvejleder, Coach og Sygeplejerske – Østerbro

NB! Lige nu følger der en hudvenlig kostplan med, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev her på siden + en lille udgave af min opskriftsamling

De nyeste opskrifter ligger på Facebook Tryk LIKE her

Anne 22 maj 2014

 

 

Kategori: Sukker, Tips og tricks

Agave-sirup – mit bedste bud på sødemiddel

Hvad skal sukker erstattes af?

Jeg anbefaler aldrig kemi til erstatning af sukker. Det smager for det første dårligt – nemlig af kemi. Dernæst påvirker det stadig din insulinproduktion, appetitregulation og din hjernekemi.

Lyder reklamerne for kunstigt sødede produkter for gode til at være sande – så hold dig til din intuition – lad dem stå på hylderne! Du bliver skuffet, snydt og fed af dem.

Klidpandekager

Stevia?

Ja, det er et naturprodukt. Det er hvinende sødt og dermed påvirker det også hjernen, som udskiller lykkehormoner – uden grund – for der var ingen kalorier med.

Igangværende forsøg undersøger lige nu, om det giver en forøget risiko for udvikling af depression.

Jeg kan personligt ikke lide smagen.

Hvad så?

Det bedste alternativ til sukker er efter min mening agavesirup. Det kan både kommes i kaffen og på ens Skyr, jordbær, grød, pandekager osv – og det smager godt.

Det indeholder næsten ligeså mange kalorier som almindeligt sukker – men det virker anderledes i kroppen.

Alle helsekostbutikker og store supermarkeder sælger dem i både lyse og mørke varianter (den mørke er lækrest og mest karamelagtig) og Netto har dem også tit på deres særlige tilbudshylder og prisen ligger mellem 20-50 kroner pr styk. En flaske varer i lang tid.

Lavglykæmisk

Underligt nok, så er agavesirup lavglykæmisk og dvs den påvirker ikke blodsukkeret særligt meget. Kan man så bare slubre det i sig? Nej, desværre!

Mest fordi du så aldrig kommer ud af sukker. Du vil vedligeholde dit kære sukkercenter i hjernen og det vil snart kræve den ægte vare og få dig til at falde i hos Moster Oda, Seven-Eleven eller hos Sukkerveninden.

Mere om lavglykæmisk kost her

Du ønsker jo heler ikke at erstatte et misbrug med et andet

OG agavesirup består hovedsagelig fruktose, som omsættes i leveren, der dermed belastes og trigges til at danne fedtleverceller. Dette sker IKKE ved en teskefuld i ny og næ, ligesom man heller ikke får fedtlever af frugt (i almindelige mængder).

Balance

Alt afhænger af balancen i din kost. Jo sundere den er, jo mere sirup kan du tillade dig at forsøde tilværelsen med. Du vil meget nemt kunne mærke, hvornår det er tid til at stoppe op og sætte mængden ned. Du vil simpelthen miste noget af din nyfundne energi og du vil have svært ved at styre udenom hverdagens fristelser. Altså bliver hverdagen mere tung at danse med – og hvem gider det?

Altså

Agavesirup med måde og nyd at du stadig har din stærke energi, kønne hud, flade mave og gode humør! Hvem har brug for sukker..

OG det smager forrygende ovenpå pandekager:

Butterbeanspandekager med hasselnødder

Se pandekageopskriften her

God fornøjelse! 

Anne Seidelin – Kostvejleder København – fordi hverdagen er lettere uden sukker.

“Startede hos dig forrige tirsdag (12/2). Har nu smidt 4,4 kg og mistet 3 cm om livet!!!!
Det har kostet en ordentlig omgang hovedpine i 3 dage, da jeg droppede sukkeret og det søde “sunde”, men det har været det værd (se mere).

Kategori: Sukker, Tips og tricks

Dhal – vegetarisk, billig og virkelig let opskrift

Jeg var på Gemyse i går (kan varmt anbefales, hvis man er til steder, hvor grøntsagerne spiller hovedrollerne) og fik denne lille fine skål med dhal:

Dhal Gemyse

Og jeg TRÆNGTE virkelig til alle de varme krydderier.

Så i dag går jeg i dhal-mode.

Der skal eksperimenteres.

Regnen kommer vist igen om lidt og de næste dage? Så duften af dhal er det helt rette at fylde lejligheden med.

Jeg tager udgangspunkt i min klassiske opskrift, men fjerner kokosmælken og leger med krydderierne for at gøre den mere skarp og intens.

Hvis det lykkes at skabe noget, der bør deles, så vender jeg tilbage.

Linser skal ikke lægges i blød, så det er en god begynderbælgfrugt, hvis du er ny i den vegetariske eller flexitariske verden?

Her er indtil videre den gode gamle opskrift (SKAL der være kød i, så tjek min gullash med linser her).

Den er gennemtestet – og godkendt af alle:

Opskrift Seidelins Dhal

(8-10 portioner)

400 gram grønne linser

4 store løg skåret i grove stykker

2 bouillonterninger

4 spiseskefulde æblecidereddike

1 spiseskefuld karry

1 spiseskefuld tørret rosmarin

½ teskefuld stødte nelliker

½ teskefuld tørret koriander

1 teskefuld kardemomme

½ teskefuld stødt spidskommen

Chili efter humør

Vand (ca 1-1½ liter)

2 dåser alm. øko kokosmælk

1 dåse øko flåede tomater

Salt og peber

Fremgangsmåde

Linser, løg, vand og krydderier koges sammen i 15 minutter til det meste vand er forsvundet.

Derefter tilsættes kokosmælk og flåede tomater.

Koges i 5-10 minutter til linserne er helt bløde.

Smag til med ekstra krydderier.

Spises som den er uden ekstra tilbehør – men et par mynteblade pynter :-)

God fornøjelse – og frys resten ned.

Anne Seidelin- Kostvejledning København – fordi det virker

“Kære Anne

Jeg er gået fra 94 kg til 84 kg – på egen vægt. Sidst jeg vejede 84 kg er vel 25 år siden?

Mine taljemål er faldet fra 108 cm til 98 cm.

Mit blodtryk er faldet fra 130/77 til 105/71.

Samtalerne med dig har været motiverende og..”

(Se resten af Jespers feedback her)

Kategori: Opskrifter

Pastatærte med linse- og ærtepasta (og masser af ost!)

Den super hurtige udgave af noget, der minder om lasagnette, men på den sunde måde.

OG en ret, som pigerne jubler over – selv om den er sund.

Skulle det gå endnu hurtigere med aftensmaden, så kunne du servere den som pasta med tomatsovs + drysse med ost inden serveringen.

En vegetarret der mætter længe, fordi der er masser af fibre og masser af letoptagelige proteiner i.

Pastatærte

Pastatærte Vegetarisk

Bund:

1 pose pastaskruer lavet af ærter eller linser (jeg blandede halvt af hver)

(Er det en ny verden for dig, så læs om det her)

Tomatsovs:

1 dåse flåede tomater

1 rød peberfrugt

½ dåse øko kokosmælk (aldrig light)

1 stort løg

En lille klat smør til stegning af løg

2-4 fed hvidløg

1 spiseskefuld æblecidereddike

1 teskefuld røget paprika

1 teskefuld tørret basilikum

½ teskefuld tørret rosmarin

1 bouillonterning (høns eller grøntsags)

Salt og peber

Gerne en masse chili (kan udelades)

Topping:

En pose reven ost (frit valg, men altid øko for at få en bedre fedtsammensætning i produktet)

Fremgangsmåde

Pastaen koges 5 minutter (et par minutter mindre end angivet), og lægges i bunden i et tærtefad.

Løg og peberfrugt skæres i små tern, og svitses i smør, til de tager farve.

Øvrige ingredienser tilsætter og det hele simrer i 5- 10 minutter.

Smages til med salt og peber + lidt ekstra af de øvrige smagsgivere, hvis du synes.

Sovsen fordeles over pastaen.

Drysses med ost.

Bages i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter.

Resterne kan fint fryses ned til en anden god gang. Eller sættes på køl og holde sig i 3 dage.

Smager også godt koldt som en madpakke dagen efter.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – Kostvejledning og individuelle kostplaner – Østerbro

NB! Mit nyhedsbrev giver dig stadig en gratis skabelon til en kostplan og opskrifter, der passer til – vil du med? Du kan tilmelde dig her på siden :-)

Kategori: Opskrifter

Bønnepasta – linsepasta – ærtepasta – kikærtepasta – så smart!!!

Endelig kom der pasta lavet på bønner, linser, kikærter og ærter i supermarkedet.

De har været på hylderne i helsekostbutikkerne i nogle år, men nu står de også på hylderne i næsten alle supermarkeder – dejligt!

Selv Netto og fakta har dem som spotvarer til 18 kroner, når man er heldig.

Køb et stort lager, så har du altid et fornuftigt måltid indenfor rækkevidde, selv på en dag med et nærmest tomt køleskab.

De smager stort set som almindelig pasta, men består af 100% bønner, linser, ærter eller kikærter.

Derfor indgår i måltidet som en proteinkilde i sig selv.

Det vil sige, at du bare skal tilsætte grøntsager, lidt sundt fedt og noget smag, så er den ged barberet.

Er du vant til den kridhvide almindelige pasta, så sørg for at servere med en kraftig sovs de første par gange (den her tomatsovs er god, kraftig og hurtig), så glider det altid ned.

Der er nogen, for hvem de sunde udgaver aldrig kommer til at fungere. Men jeg er en stor fan!

Dagens hurtige frokost blev den sorte tynde udgave:

Sort bønnepasta

Efter 6 minutter i kogende vand, ser de sådan ud:

sort pasta

Jeg tilsatte parmesan, lidt økosmør (pesto havde været sundere) og frisk basilikum – samt selvfølgelig en grov salat on the side (den var fra i går og ikke særlig fotogen..).

Vupti – Vapti – Færdig!

God fornøjelse – og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – Kostvejleder der holder af realistiske løsninger – Østerbro.

“…Som bonus tabte mor sig også ca. 15 kg og det bedste er, at vi har holdt det.

I perioder kan det dog være svært… (mere fra Jannes forløb her)”.

Kategori: Opskrifter, Tips og tricks

Hurtig aftensmad – spidskål, kylling og cashews

OK, jeg fortsatte i det rolige tempo i går.

Aftensmad på under et kvarter.

Var alene hjemme, så ingen hensyn til andre smagsløg, end mine egne.

Køleskabet kunne diske op med en rest økokylling, en frisk pose løg, et halvdødt spidskål og økosmør.

På køkkenbordet stod en halvfyldt skål med saltede cashewnødder.

Hvem har behov for mere :-)

Spidskål med kylling og cashews

Pandestegt spidskål med kylling og cashews

(1 person)

1/3 spidskål (eller alt det, du kan spise)

1 lille løg

100 gram kylling

Godt med karry

1 spiseskefuld æblecidereddike

Lidt chili

Gerne masser af hvidløg

1 spiseskefuld økosmør til stegning

Salt og peber

1 håndfuld cashewnødder til servering

Fremgangsmåde

Løget pilles og skæres i små firkanter og steges i smør og karry.

Spidskål snittes i tynde strimler, tilsættes løgene, når disse har fået lidt farve, og steger med.

Kylling plukkes i små bidder (hvis den er rå, starter du selvfølgelig med at stege den) og ryger ned på panden til det andet.

Det hele steges til det har fået farve, men stadig har lidt bid i sig.

Tilsæt eddike det sidste minut og de øvrige krydderier.

Server med cashews, og gerne et lækkert grønt drys, hvis du har det indenfor rækkevidde.

God appetit – og nyd at livet er let en gang imellem.

Anne Seidelin – Kostvejleder, coach og sygeplejerske – Kbh Ø

“…Jeg satte baren lavt, hvis bare jeg kunne tabe 5 kg, så var mit mål nået. Efter et forløb på tre måneder har jeg nu tabt mig 6 kg og jeg har det virkelig godt med mig selv og min krop… (se mere feedback her)”.

 

Kategori: Opskrifter

Dadler med lakridspulver – og mandler – en overkommelig snack

Indrømmet – i ferien har jeg ikke lyst til at bruge timer i køkkenet.

Når dagligdagen og dens struktur vender tilbage i morgen, så går det helt af sig selv.

Men nu? Narrrrhhh….

Lave raw cake fra bunden?  Narrrhhh..

Til gengæld kan jeg godt lige overkomme at hælde lidt rålakridspulver op i en pæn skål.

Dertil tilsætter jeg en håndfuld gode mandler og et par store fede friske dadler.

Rør det hele rundt – eller dyp for hver bid, så der kommer ekstra meget lakrids på – det må man godt, når man har sin egen skål :-)

Dadler og mandler med lakridspulver

Rålakridspulver kan købes i alle helsekostbutikker og hos Irma (fra Urtekram).

Det smager som pulveret udenpå et rustent søm eller tyrkisk peber (nogle af min barndoms favoritter).

Pulveret kan også bruges til “Lange Jan opskriften” (nu vi taler om barndommens favoritter..)

Der SKAL være mandler ved siden af, ellers så eksploderer dit blodsukker af alt frugtsukkeret fra dadlerne..

Nyd den sidste dag, hvis din ferie slutter nu – ellers så bare nyd videre.

Anne Seidelin – Kostvejleder, coach og sygeplejerske – Østerbro

“…det er helt utroligt hvad der skete på forholdsvis kort tid og inden for ca. et halvt år var det lykkes ham at tabe sig 20- 25 kg. Som bonus tabte mor sig også ca. 15 kg og det bedste er, at vi har holdt det… (se resten af historien her)”.

 

Kategori: Opskrifter, Tips og tricks

Sund take-away – hvad med dressingen?

Når man starter hos en kostvejleder, så kan der nogle gange ske det, at barren bliver sat alt for højt.

At ALT skal være sundt, lavet fra bunden, ikke indeholde tilsætningsstoffer osv.

Men her må jeg smide foden på bremsen ovre fra passagersædet :-)

Det må aldrig blive fanatisk – og dermed uopnåeligt og trist – det skal være realistisk og overkommeligt at holde sin kost sund og nærende.

Og der skal være nydelse!

Så take-away skal selvfølgelig stadig være en mulighed.

Altid tage det bedste valg ud af alle mulige.

Er det en pizzabar, jamen så er der altid en salat alligevel.

Er der en shawarmabar i nærheden, så er en shawarmaret med salat, tomat, løg, hummus og kød  lavglykæmisk og fint mættende.

Et sted med bland-selv-salat er selvfølgelig luksus, og lad være med at bekymre dig om dressingen. Der er rigeligt at bekymre sig om derude i verden, dressing er ikke et af dem..

Min frokost i dag (og jeg aner ikke, hvad den indeholder, men den smager godt..)

sund sult

Jamen hvad så med der dersens dressinger? De fleste af salatbarens blandede sager er jo vendt med et eller andet? Ja, og måske er der endda honning i en af dem? Eller solsikkeolie istedet for olivenolie? Og slet ikke økologisk?

Ro på nu – ingen er faldet døde om af en usund dressing – endnu :-)

De eventuelle ulemper bliver så rigeligt opvejet af fordelene: grøntsager, bønner, mæthed, lækkert, let, overkommeligt = stadig ret sundt. Vælg helst de salater, der mætter mest og længst. Det er dem med bønner, linser og kikærter, selvfølgelig.

Salaterne hos 7-Eleven fra Cofoco og Palæo er lavet med en blanding af rapsolie og olivenolie – og de smager godt.

Så tag gerne den nemme løsning med god samvittighed!

NB! Jeg har 3 ledige tider tilbage på torsdag, hvis du skal have en plan til en sund sommer?

(Og så holder jeg en uges ferie med pigerne fra på lørdag).

God fornøjelse derude!

Anne Seidelin – praktiske løsninger til alle problemstilinger – Systemisk Coaching København.

 

Kategori: Tips og tricks

Hurtig sommermad – laks med salater

Den hurtigste fisk på stegepanden – laksebøffen.

Her på Østerbro er det så nemt, for lige rundt om hjørnet er der adskillige salatpushere og fiskehandlere.

Ellers må du ty til den frosne laks i supermarkedet (økologisk) og den hjemmelavede salat.

(Opskrift på sund hummus er her og tzatziki med skyr her)

På tallerkenen ses laksebøf stegt med salt og peber og dryppet med citronsaft.

Ved siden af hummus, tzatziki og rødbedesalat (fra den lokale take-away).

Tilsæt en omgang grønne ærter, så er alt i perfekt orden med sammensætningen af sundt fedt, letoptageligt protein og langsomme kulhydrater – og mæthed…

Vupti-vapti – lige ned i guffeluffen!

Ambitionsniveauet i køkkenet er, med andre ord, ikke særlig højt her i sommerferien..

Til gengæld er mine evner udi kortspillet UNO faktisk ved at være ret fintunede!!

God appetit og nyd med nærvær din sunde take-away!

Anne Seidelin – Kostvejleder og coach – med sygeplejefagligt fokus og nærvær som bonus.

“…Jeg er utrolig glad for, hvad jeg har opnået, og den indsigt jeg har fået i mig selv – noget jeg tager med mig fremadrettet og vil gerne sige dig TAK… (mere feedback her).”

Kategori: Opskrifter

Fyldte boghvedepandekager – med linser og ostegratinerede

Pudsigt som indpakket mad appellerer til sanserne.

Der er simpelthen en kæmpe forskel på, om du serverer denne ret som en linsegryde med madpandekage som tilbehør – eller som her – små ostegratinerede gaver :-)

I vores hovede altså..

Hvis du skal tabe dig, så pas på med mængden af pandekagerne, de indeholder trods alt stadig en del stivelse.

Spis en ekstra portion fyld ved siden af (og frys evt. nogle af ruller ned, så har du til en hurtig gang aftensmad en anden dag)

Men osten behøver du ikke at være bange for.

Boghvedepandekager fyldte

Opskrift fyldte boghvedepandekager

(6 ruller)

En portion boghvedepandekager (se opskriften her)

Boghvedepandekager

Linsefyld:

500 gram grønne linser

1 spiseskefuld økosmør

2 mellemstore løg

2 store porrer

1 liter vand (spæd op, hvis det bliver for tørt under kogningen)

2 bouillionterninger

2 teskefulde karry

2 teskefulde gurkemeje (fordi det er antiinflammatorisk)

2 teskefulde rosmarin

1 dåse kokosmælk

Saft og fintrevet skræl af 2 øko limefrugter (kan være en anden citrusfrugt)

Salt og peber

Din yndlingsost til at rive over retten og gratinere med

Fremgangsmåde:

Løg og porrer hakkes og brunes i smør og krydderier i en stor gryde (skal kunne indeholde den samlede mængde ingredienser).

Tilsæt vand og linser og alle de øvrige ingredienser.

Det hele simrer i gryden til linserne er møre (ca. 25-30 minutter).

Imens har du varmet ovnen til 200 grader og fundet en god ost (de økologiske færdigrevne typer i poser er glimrende).

Fyldet placeres i midten af en pandekager, der rulles forsigtigt rundt om.

Lægges tæt i et fad (så de holder på hinanden).

Osten fordeles.

Derefter 10 minutter i ovnen til de har den lækre farve.

Det hele kan fryses. Enten hver for sig eller som ruller.

God fornøjelse!

Kærlig hilsen, Anne.

Anne Seidelin – kostvejledning og coaching – på Østerbro og i din virksomhed.

NB! Vil du ganske blidt i gang med kostændringer i din hverdag, så tilmeld dig mine 10 gratis mails og få inspiration til selvkærlig mad og indre dialog.

 

Kategori: Opskrifter
Gratis E-hæfte:
"Få mere energi i hverdagen"

Kostplan, opskrifter og 10 mails med mine bedste og mest effektive råd. Tilmeld dig uforpligtende her:

* felt skal udfyldes
Nye indlæg
Kategorier