Butterbean-creme-dip og dyp og pålæg

Hvis man har tid og lyst, så er det selvfølgelig bedst selv at iblødsætte og koge sine bønner og kikærter – BASTA!

Men er man en smule spontant anlagt og hader madplaner (hvem mon hun taler om???), så er de økologiske på dåse altså glimrende – og åhhhh så nemt!

ELSKER DEM!!

Forleden blev en dåse butterbeans til en lækker dip til grøntsagsstængerne.

Dagen efter gentog jeg succesen, men nu som dyppelse til nogle kyllingefileter med rodfrugter om aftenen.

Når dip/dyppelse indeholder proteiner og sundt fedt, så bliver det samlede måltid mere lavglykæmisk og mætter generelt bedre.

Min store datter brugte den sidste rest som sundt pålæg i madpakken – multiprodukt..

Butterbeancreme

Opskrift Butterbean-creme-dip med citron og karry

1 dåse økologiske butterbeans

2 spiseskefulde god økologisk olivenolie

½ spiseskefuld citronsaft (kunne have været lime)

½ teskefuld mild karry

½ spiseskefuld soyasovs/tamari

Smag til med salt og peber

Friske koriander havde været fantastisk i (et godt tip)

Fremgangsmåde:

Det hele blendes til en blød ensartet konsistens – færdig!

Kan holde sig ca. 5 dage på køl.

Vær gerne kreativ og find dine egne krydderiblandinger/hvidløg/tahin/chili/koriander osv.

God appetit – og  nyd med nærvær!

Anne Seidelin – Kostvejleder og Coach – København.

“..Efter 3 uger på Annekost, hvor manden har opført sige ENGLEAGTIGT pænt HELE tiden (liiidt irriterende, faktisk), mens fruen her har syndet i ny og næ (

Posted in Opskrifter
Gratis kostplan og nyhedsbrev:
"Sund uden at lide afsavn"

Kostplan, opskrifter og 10 nyhedsmails med mine bedste og mest effektive råd. Tilmeld dig uforpligtende her:

* felt skal udfyldes
Nye indlæg
Kategorier
Skriv til Anne
Loading...