Savner du det lille stykke brød i madpakken?
Eller mangler du den hurtige bolle til at tage med på farten?
Men holder du dig generelt fra brød, fordi det gør dig træt eller utilpas?
Lowcarb brøderstatning
Så kan skyrbrød være en god løsning.
Enten i den originale løsning, hvor du breder dejen ud på en bageplade og skærer i firkanter bagefter.
Eller som her i små dekorative muffinforme.
Lavglykæmiske muffins
Der er stadig kulhydrater i (jeg er ikke LCHF’er eller no-carb’er, jeg er til smartcarbs, highgreens og healthyfats, hvis jeg skal være noget). Men rolige kulhydrater i disse mængder føles stadig godt i kroppen.
De kan spises som de er, eller flækkes og fyldes med fx hummus eller peanutbutter (i princippet alt, hvad du normalt ville putte i en bolle).
Skyrmuffins med havreklid
500 gram skyr naturel
4 øko æg
5 dl havreklid
2 spiseskefulde HUSK (den grønne)
1 teskefuld bagepulver
4 teskefulde kanel
½ teskefuld salt
Sesam til at drysse med
Fremgangsmåde
Det hele røres sammen med en elmixer, til du får en tyk grød.
Dejen fyldes i muffinforme ca. 2/3 op (de hæver en del).
Drysses med sesam.
Bages på 200 grader i ca. 15 minutter til de har en lækker gylden farve.
TIP: Kan fryses og smager supergodt efter en tur på brødristeren.
Nydes med fuldt nærvær!
Anne Seidelin – kostvejleder, coach og sygeplejerske – Østerbro
Det kan være super effektivt at tage sin samlever med til samtalerne, og det koster det samme, om I kommer en eller to i mine forløb.