fbpx

Tomatsuppe med proteiner fra butterbeans

Butterbeans er bløde, cremede, meget neutrale, og giver både konsistens og proteiner. Og proteiner bliver mere og mere essentielle med alderen. Du skal ikke miste din muskelmasse under et vægttab eller en kostomlægning.

Fløden kan med erstattes med kokosmælk, hvis du har problemer med mælkeprodukter.

Opskrift Tomatsuppe med butterbeans:

2 løg

Lidt økologisk smør til at stege løgene i

3 dåser gode flåede tomater (eller tilsvarende friske i sæsonen)

1 stor dåse koncentreret tomatpure

1 dåse butterbeans

1 dl. piskefløde

Evt. lidt vand

2 bouillonterninger (høns eller grøntsag)

1-4 fed hvidløg (afhængig af egen eller børns smag)

1 tsk. tørret basilikum eller en lille håndfuld frisk basilikum

1 tsk. agavesirup (kun hvis suppen er for syrlig)

Salt og peber

Evt. lidt chili

Lidt god feta og lidt grønt på toppen ved servering

Fremgangsmåde:

Løgene skæres i mindre bidder, svitses i smør til de bliver bløde.

De øvrige ingredienser tilsættes.

Simrer i ca 15 minutter.

Blendes næsten helt glat.

Drysses med lidt god feta og evt. lidt grønne krydderurter – og selvfølgelig intet brød 🙂

God appetit og nyd med nærvær!

Der er altid en løsning:

Hvis du vil veje mindre eller have et bedre helbred, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Tænker på vores samtaler som igangsættelse af en lang proces – og sjovt nok drejer mit liv sig ganske langsomt – og uden jeg egentlig tænker over det – i de retninger vi snakkede om, jeg gerne ville…”

Sofie H se resten her

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: