fbpx

Råkostsalat med jordskokker og nøddepesto

Til at få renset ud i decembers lidt for mange portioner fredagsslik, der er råkostsalat en evig vinder. Den er sprød, knaser, saftig og med en køkkenmaskine eminent hurtig lavet:

Opskrift råkostsalat med jordskokker og nøddepesto:

½ kg gulerødder

½ kg jordskokker (skal kun vaskes ikke skrælles)

1 mild rød chili

1 dusk bredbladet persille

Pesto-opskrift

100 gr. hasselnødder

½ dl. god økologisk olivenolie (smag på den først)

1 økologisk citron, saft og revet skræl

½ teskefuld salt

Fremgangsmåde:

Hvis du bruger en køkkenmaskine, så start med pestoen, så skifter du bare til rivefunktionen bagefter og lader pestoen blive i bunden af skålen, mens de øvrige sager dumper ned i.

Ellers rives gulerødderne og jordskokkerne groft/fint som du selv foretrækker dem. Chili skæres i bittesmå tern og persille i rustikke stykker.

De øvrige ingredienser blendes, til der er en sammenhængende lind konsistens.

Begge dele vendes grundigt sammen. Hænderne må gerne bruges til dette.

Smager bedst helt koldt direkte fra køleskabet.

God appetit og nyd med nærvær!

Der er altid en løsning:

Vil du have mere energi i hverdagen, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“– Jeg er SÅ meget bedre tilpas i min krop – det klæder den at at have slanket sig og jeg føler mig stærkere og mere i kontrol. 

– Jeg er så glad for mine nye redskaber – specielt reptilhjernen er en tankemåde, der virkelig giver mening for mig ift til at holde fast. Det er en meget lettere tankegang uden skyld, skam og den konstante følelse af nederlag…”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: