Ristede Græskarkerner – lettere end jeg troede..

Her gik jeg og tænkte, at det var megabesværligt med alle de kerner, der skulle renses, saltes og ristes..

Det er piece of cake!

Slut med at smide dem i skralderen, fremover bliver de til primahyggesnack.

Opskrift og fremgangsmåde på Ristede Græskarkerner:

græskarkerner

 

Fjern alt græskarkødet omkring græskarkernerne.

Skylles i en si/dørslag.

Det er bedst at bruge små tynde kerner fra fx. et Halloween græskar, så kan de efterfølgende spises med skallen på (græskarkerner fra Hokkaidogræskar kan være meget tykskallede og skal have skallen pillet af)

Kog græskarkernerne i vand i 5-10 minutter.

Hæld vandet fra og læg kernerne I et jævnt lag på bagepapir på en bageplade, drys lidt salt på og evt. andre krydderier (fx. paprika, chili, rosmarin).

Rist kernerne i en 175 grader varm ovn til de er sprøde og lidt lysebrune i kanten (ca 1 time).

 

God fornøjelse og lav gerne suppe ud af det kære græskar samtidig!

Opskriften med hokkaido kan snildt laves med halloweengræskar istedet (se opskrift hér).

Anne Seidelin – Kostvejleder, Coach og Sygeplejerske – Østerbro.

Del i dit netværk:

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: