Rødbede-Råkost – med Æble og Selleri

Sød, nærende og sprød snack før aftensmaden.

Når ungerne kommer hjem fra skole og børnehave, så tanker jeg dem gerne op med noget sundt før aftensmaden. Så slipper jeg for at holde øje med, hvad de selv vælger at putte på tallerkenerne, når vi skal spise. De vigtige grøntsager er jo allerede røget indenbords.

Forleden fik de børnevenlig råkost serveret i rødvinsglas – det gled vupti ned!

Jeg tog selv en portion med næste dag på klinikken – den forsvandt lige så hurtigt.

Opskrift Rødbede-råkost:

4 store rødbeder

1 madæble

1/4 knoldselleri

saft og reven skræl af 1 økocitron

2 spiseskefulde øko olivenolie (den mest velsmagende finder du hér)

1 spiseskefuld agavesirup

1 teskefuld kanel

Fremgangsmåde:

Rødbeder, æble og knoldselleri rives fint (rivejern/køkkenmaskine).

Øvrige ingredienser blandes og hældes over det revne.

Vendes grundigt sammen.

Kan opbevares på køl i 4-5 dage.

God appetit og nyd med nærvær – eller bare totalt fraværende foran Ramasjang..

Anne Seidelin – Kostvejleder, Coach og Sygeplejerske – solid erfaring.

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: