Saftig mandelkage – med citron og vanilje

Har du brug for at få nogle nye og sundere vaner?

Men er du ikke helt klar til de underlige sunde kager – eller helt at undvære kager?

Har du alligevel lyst til at tage et lillebitte skridt i retningen af at være sundere, få mere stabilt blodsukker og få mere energi i hverdagen?

KLART! Hvem vil ikke gerne det – hvis skridtet er lille nok?! Det skal være let!

hjerte mandelkage

Et lillebitte skridt på vejen mod mere sundhed, som føles helt trygt og komfortabelt, er at lave en sundere kage, som kan erstatte bagerens elendige sukkersnask eller Haribo Mixet (fixet…).

Stabilt blodsukker og næring

Prøv at lave kage lavet på gode reelle råvarer, der giver din krop og sind ny ægte næring, mæthed og glæde.

Frys evt. små portioner ned og tag et stykke op ved behov. Hellere den her kage end næsten alt, hvad din reptilhjerne kunne foreslå af trøstemad og jeg-har-fortjent-snacks.

Er det svært eller helt håbløst for dig at komme igennem dagen, UDEN sukker, eller føler du dig kronisk træt og udmattet, så overvej, om jeg skal hjælpe dig i gang med de nye vaner stille og roligt. Vi ser på hele dig – også din hormonbalance.

Det giver en kæmpe fordel at have et kompetent menneske til at følge dig på vej, når vi taler om livslange vaner, der hader at blive ændret.

Fordi gamle vaner giver ALDRIG op uden kamp. Men livet skal ikke føles som en kamp – slet ikke når det handler om mad og vaner.

Kostvejledning giver resultater

Når du starter i et forløb hos mig, er du aldrig alene, du kan altid kontakte mig, når noget bliver uoverskueligt. Og jeg vil sikre mig, at dine nye vaner bliver oprettet med den største følelse af selvkærlighed og selvomsorg – aldrig som straf eller med trusler. Det er det gode liv vi går efter – altid!

Se eksempler på mine forløb her

mandelkage

Opskrift Mandelkage med citron og vanilje:

200 gram mandler

400 gram dadler

2 øko citroner (saft og skræl)

1 spiseske sort vaniljepulver

½ teske stødt kanel

1/4 teskefuld salt

2 spiseskefulde, med top på, kokosolie

5 æg

Fremgangsmåde:

Mandlerne blendes til mel i køkkenmaskinen. Tilsæt citronsaft og finrevet citronskræl, vanilje, kanel, salt og kokosolien. Blendes godt sammen. Tilsæt dadlerne lidt ad gangen til der er en jævn masse. Derefter tilsættes et æg ad gangen mens kniven kører.

Bør bages i en tærteform (kan gå i stykker, hvis man prøver at vende den ud af en form)

Sættes i ovnen på 180 grader i 30-35 minutter (hold øje med farven).

Skal det være ekstra godt, så laver du en topping af skyr, vanilje, citron/appelsin og evt. lidt agavesirup (eller en klat flødeskum). Du kan også flække kagen og bruge den som lagkagebunde. Fyldet kan være flødeskum vendt med lidt moste bær eller passionsfrugt.

God appetit og god fornøjelse!

Anne Seidelin – Selfcompassion Coach og Kostvejleder – Østerbro

PS: Det næste onlinekursus starter 3/9-19 og der er stadig ledige pladser: http://anneseidelin.dk/onlinekursus

Nyhedsbrev Marlene

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: