Skyr med blåbær, piskefløde og vanilje – en treat

Når resten af verden får rundstykker og hvidt brød til morgenmad, så laver jeg en særlig god portion skyr.

Opskrift Dessertagtig Skyr:

200 gram skyr

1 spiseskefuld øko piskefløde

20 hasselnødder

1/4 teske vaniljepulver (ja, det er ret meget)

1 teskefuld agavesirup

½ teskefuld citronsaft (lettest med øko-plastik-modellen)

20 store blåbær frosne/friske (eller deromkring)

Fremgangsmåde:

Rist nødderne i mikrobølgeovnen (ca 30 sekunder), på en pande eller rist en stor portion i ovnen og opbevar i en lufttæt beholder, så har du til mange morgenener.

Alle ingredienser på nær agavesirup og blåbær blandes sammen.

Pynt med blåbær og agavesirup.

Er det fredagsmorgenmaden på arbejdet, der truer din energi, så medbring denne hjemmefra.

 

God appetit og nyd med nærvær (og glæd dig over din gode energi bagefter, som står i skærende kontrast til dem, der fik rundstykker…)

Anne Seidelin – Narrativ Samskabende Coach – Østerbro

Få styr på din kost – en gang for alle – få en samtale med mig.

 

Del i dit netværk:

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: