Bønnepasta – linsepasta – ærtepasta – kikærtepasta – så smart!!!

Endelig kom der pasta lavet på bønner, linser, kikærter og ærter i supermarkedet.

De har været på hylderne i helsekostbutikkerne i nogle år, men nu står de også på hylderne i næsten alle supermarkeder – dejligt!

Selv Netto og fakta har dem som spotvarer til 18 kroner, når man er heldig.

Køb et stort lager, så har du altid et fornuftigt måltid indenfor rækkevidde, selv på en dag med et nærmest tomt køleskab.

De smager stort set som almindelig pasta, men består af 100% bønner, linser, ærter eller kikærter.

Derfor indgår i måltidet som en proteinkilde i sig selv.

Det vil sige, at du bare skal tilsætte grøntsager, lidt sundt fedt og noget smag, så er den ged barberet.

Er du vant til den kridhvide almindelige pasta, så sørg for at servere med en kraftig sovs de første par gange (den her tomatsovs er god, kraftig og hurtig), så glider det altid ned.

Der er nogen, for hvem de sunde udgaver aldrig kommer til at fungere. Men jeg er en stor fan!

Dagens hurtige frokost blev den sorte tynde udgave:

Sort bønnepasta

Efter 6 minutter i kogende vand, ser de sådan ud:

sort pasta

Jeg tilsatte parmesan, lidt økosmør (pesto havde været sundere) og frisk basilikum – samt selvfølgelig en grov salat on the side (den var fra i går og ikke særlig fotogen..).

Vupti – Vapti – Færdig!

God fornøjelse – og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – Kostvejleder der holder af realistiske løsninger – Østerbro.

“…Som bonus tabte mor sig også ca. 15 kg og det bedste er, at vi har holdt det.

I perioder kan det dog være svært… (mere fra Jannes forløb her)”.

Del i dit netværk:

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: