Styrketræning for kvinder – du kan godt!

Det står i samtlige dameblade, aviser, reklamer og andre velmenende medier at alle bør styrketræne – dermed også kvinder.

Det er ganske irriterende at høre om hele tiden (hvis man ikke er kommet i gang endnu…).

men der er faktisk ingen undskyldninger, der gælder længere. Det er simpelthen bare en god varig investering i en velfungerende krop, som har tænkt sig at fejre mange fødselsdage fremover.

Og ja, det virker også på fedtforbrænding og dermed vægttab. Muskler forbrænder mere end andet væv, selv når vi sover.

Når det drejer sig om insulin og blodsukker, så gør muskler en ret stor forskel, da veltrænede muskler optager blodsukkeret mere effektivt og dermed ikke kræver så meget insulin. Du bliver mere insulinfølsom – det er godt!! Jo mindre insulin i systemet, jo mindre mavefedt får du – YES!

Hvis du hader fitnesscentre og lignende, så er det muligt at lave lige så gode øvelser derhjemme på stuegulvet. Kombineres det med en lille løbetur, så er den ged barberet.

Kommer du fra absolut INGENTING (en ægte sofakartoffel), så får du den allerstørste effekt. I løbet af 3 måneder kan du have ligeså lav risiko for livsstilssygdomme, som dem der har trænet altid. På 2 måneder – tænk over det.

(Se min anbefaling og links til 7 minutters træning her)

Det er det første det første skridt, der trækker tænder ud. Når du først er i gang, så belønner kroppen dig med det samme.

Løft numsen fra sofaen – tag det første skridt – og du er i gang.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – Kostvejledning København – ikke så meget for vægte (endnu!)
Posted in Motion
Gratis kostplan og nyhedsbrev:
"Sund uden at lide afsavn"

Kostplan, opskrifter og 10 nyhedsmails med mine bedste og mest effektive råd. Tilmeld dig uforpligtende her:

* felt skal udfyldes
Nye indlæg
Kategorier
Skriv til Anne
Loading...