fbpx

Koldskål med kefir og æg – 16:8 eftermiddagsmåltid

Jeg bliver altid lidt forbandet, når sundhedsapostle kommer med sunde udgaver af et eller andet lækkert.

Men mit eksperiment med kefir, blev faktisk godt.

Brug den om eftermiddagen, hvis du faster 16:8, men ikke kan nøjes med 2 måltider i døgnet.

(NB: Kefir er vanvittig godt for vores tarmbakterier)

Koldskål med kefir

Opskrift Koldskål med Kefir

(2 portioner)

2 hele æg

1 teske sort vaniljepulver

½ spiseskefuld agavesirup

½ liter økologisk kefir

Smages til med økologisk citronsaft (ca 1 spiseskefuld)

Evt lidt fintreven citronskræl

Fremgangsmåde

Æg, vanilje og agave piskes eller blendes sammen til der er en skummende og homogen masse.

Hvis du har god tid, så kan du piske hvider og blomme hver for sig.

Tilsæt kefir.

Smag til med citronsaft og evt citronskræl.

Drikkes med det samme mens den er kold og skummende.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – Jeg hjælper dig med at finde din egen måde at være sund på

PS: Vidste du, at der er nogen, som får virkeligt meget ud af at følge mine nyhedsbreve med gratis tips og tricks?

Anmeldese FB Kirsten

Du kan tilmelde dig her på siden, det koster gratis (bortset fra din mailadresse).

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: