Sund koldskål med kefir, æg og citron

Jeg bliver altid lidt forbandet, når smarte sundhedsapostle kommer med snedige sunde udgaver af et eller andet lækkert.

Det ender som regel med en underlig flad og skuffende fornemmelse i krop og sind efter sådan en omgang pseudofis.

Derfor gør jeg mig heller ikke i den slags – så hellere den ægte udgave (men ikke så tit og så voldsomt).

Meeeeeen, så var det, at Føtex havde økologisk kefir på tilbud i går. Og hende den mindste på 9 år spurgte, om det var det samme som koldskål?

Nej, det er IKKE koldskål, men det smager næsten ligesådan, hvis man nu tilsatte noget citron, fedme og sødme….

Arggggggg… så lå den sgu lige til højrebenet at arbejde videre med.

Ok, det lykkedes så faktisk at få et ganske hæderligt koldskålslignende produkt ud af eksperimentet – som endda ligger stabilt i blodbanen.

Altså, jeg kan godt selv lide den – ret godt.

Så hvis du lover mig, ikke at forbande min latterlige look-a-like-koldskål, så må du gerne prøve den.

(NB: Kefir er vanvittig godt for vores tarmbakterier)

Koldskål med kefir

Opskrift Koldskål med Kefir

(2 portioner)

2 hele æg

1 teske sort vaniljepulver

1 spiseskefuld agavesirup

½ liter økologisk kefir

Smages til med økologisk citronsaft (ca 1 spiseskefuld)

Evt lidt fintreven citronskræl

Fremgangsmåde

Æg, vanilje og agave piskes eller blendes sammen til der er en skummende og homogen masse.

Tilsæt kefir.

Smag til med citronsaft og evt skræl.

Drikkes med det samme mens den er kold og skummende.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – kostvejleder, coach og sygeplejerske – Østerbro

PS: Vidste du, at der er nogen, som får virkeligt meget ud af at følge mine nyhedsbreve?

Anmeldese FB Kirsten

Du kan tilmelde dig her nedenunder, det koster gratis (bortset fra din mailadresse) – hvis du altså kan se fidusen :-)

 

Posted in Opskrifter
Gratis kostplan og nyhedsbrev:
"Sund uden at lide afsavn"

Kostplan, opskrifter og 10 nyhedsmails med mine bedste og mest effektive råd. Tilmeld dig uforpligtende her:

* felt skal udfyldes
Nye indlæg
Kategorier
Skriv til Anne
Loading...