Tzatziki med skyr og dild – hurtigudgave

Alt er godt ved den her opskrift. Mangler du en opskrift på frikadeller, der passer godt til, finder du den hér.

Kylling og fisk er også helt perfekt sammen med tzatziki. Smid godt med hvidløg i begge dele.

Dild kan skille vandene lidt, men dild er sundt, og stænglerne virker antiinflammatoriske og præbiotiske, så det ville være en skam ikke at give den fuld gas med krydderurterne.

 

Opskrift Tzatziki med Skyr:

1 agurk

200 gram skyr naturel

3 fed pressede hvidløg

2 stængler frisk dild

1 nip salt

Fremgangsmåde:

Agurken flækkes på langs i 6 baner. Fjern det meste af kernene (det våde). Skær agurkestavene ud i små tynde trekanter.

Skyr blandes med hvidløg og hakket dild (brug stænglerne også). Blandes med agurkestykkerne. Vupti – færdigt!

Du kan sagtens lave dobbelt portion, den holder sig fint på køl i 4 dage.

God appetit og nyd med nærvær.

Anne Seidelin – Kostvejledning og kostplaner uden underlige kosttilskud

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: