Et bud på den nemme festmenu, hvis du gerne selv vil kunne spise af det hele i fase 1:
Lav 3 gode fyldige salater, der kan laves dagen før.
Skal der være noget kød, så kunne det være mine frikadeller med kylling og butterbeans (link her). De kan nemlig også laves op til flere dage i forvejen.
Så skal fadene bare pyntes med lidt sprødristede kerner og nødder.
Den snedige kage til dessert er selvfølgelig mandelkagen med vanilje og citron – gerne med lidt flødeskum tilsat reven citronskræl ved siden af (link her). Den bliver kun bedre af at stå til dagen efter i køleskabet.
GOD FEST!
Find de enkelte opskrifter her:
Frikadeller med kylling og butterbeans
Mandelkage med citron og vanilje
Og ingen af gæsterne opdager, at det er sundt, blodsukkervenligt og hormonvenligt. Til gengæld lægger de mærke til, at de har usædvanlig god energi – win win.
Anne Seidelin – kostvejleder, coach og sygeplejerske – København Ø og online
PS: På Youtube er der videoer med instruktion til, hvordan du laver både chokokugler til kaffen og mandelkage: