7-Eleven – proteinrig salat – du kan jo godt!!

I tirsdags var jeg i fuld fart fra morgen til aften og skulle direkte videre fra klinikken til forældremøde på Østerbro. Og jeg var SULTEN!

Havde bemærket en nærmest tiltalende reklame på 7-Elevens facade ang. “proteinrige salater 25 kr”, så ind med mig og nærstudere ingredienslisten. Bortset fra at den kan holde sig i en uge, og dermed indeholder en del konserveringsmiddel, så er den faktisk godkendt til menneskeføde og en hurtig erstatning for aftensmad/frokost.

Smagen og konsistensen var glimrende. Der var en god klat hummus med chili i bunden, som gav kikærterne lidt modspil. Alt i alt meget positivt overrasket! Er faktisk helt glad over endelig at kunne rose 7-Eleven efter al min skælden og smælden gennem årene (give and take).

proteinsalat

 

Så hvis du står i en lignende situation, så er der altså hermed et godt bud på en nem løsning, der ikke påvirker blodsukkeret negativt.

kikærtesalat

 

 

Og i den virkelige verden, der bliver alt jo altså ikke lavet fra bunden hver dag og altid. I den virkelige verden gælder det nogle gange bare om at gøre det så godt som muligt – med de forhåndenværende søm..

Og nej, der var ikke tid til hverken meditation eller yoga den dag – heller! (men det var der i går).

Anne Seidelin – Kostvejleder der også er til lette løsninger..

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: