fbpx

7-Eleven – proteinrig salat – du kan jo godt!!

I tirsdags var jeg i fuld fart fra morgen til aften og skulle direkte videre fra klinikken til forældremøde på Østerbro. Og jeg var SULTEN!

Havde bemærket en nærmest tiltalende reklame på 7-Elevens facade ang. “proteinrige salater 25 kr”, så ind med mig og nærstudere ingredienslisten. Bortset fra at den kan holde sig i en uge, og dermed indeholder en del konserveringsmiddel, så er den faktisk godkendt til menneskeføde og en hurtig erstatning for aftensmad/frokost.

Smagen og konsistensen var glimrende. Der var en god klat hummus med chili i bunden, som gav kikærterne lidt modspil. Alt i alt meget positivt overrasket! Er faktisk helt glad over endelig at kunne rose 7-Eleven efter al min skælden og smælden gennem årene (give and take).

proteinsalat

 

Så hvis du står i en lignende situation, så er der altså hermed et godt bud på en nem løsning, der ikke påvirker blodsukkeret negativt.

kikærtesalat

 

 

Og i den virkelige verden, der bliver alt jo altså ikke lavet fra bunden hver dag og altid. I den virkelige verden gælder det nogle gange bare om at gøre det så godt som muligt – med de forhåndenværende søm..

Og nej, der var ikke tid til hverken meditation eller yoga den dag – heller! (men det var der i går).

Anne Seidelin – Kostvejleder der også er til lette løsninger..

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: