Åhr ja!? Må du få så mange rejer!!??

Drænet vægt 150 gram stod der på bøtten med rejer. ja, det er ganske passende til en stor frokosttallerken eller lille gang aftensmad i mit kostunivers.

Serveret med ½ avokado, grønt ad libitum og skyrdressing (opskrift på dressingen er her).

Et glimrende måltid!

Og mæt i 3½ time efterfølgende.

Kommentarerne fra de omkringsiddende lyder lidt misundelige… Hvad afholder dem fra at gøre præcis det samme?

Gamle vaner, økonomi, stivelses-cravings? Eller opdragelses-sætningerne: “Der skal også være til de andre!”. “Spis brød til!”, “Ikke så grådig!”.

Jeg er ikke grådig,  jeg prioriterer min energi og mit overskud. OG jeg ER helt vild med rejer 🙂

Anne Seidelin – compassionfokuseret coach – onlineforløb og videosamtaler

“….Jeg er meget glad for at have være en del af det her forløb! Jeg har ikke de bedste erfaringer med onlineforløb og mig, men det her forløb har i den grad været udbytterigt! Jeg har hele vejen igennem haft en fornemmelse at at du har været tilstede, og det har været så vigtigt og brugbart med din sparring og indspark undervejs – det har gjort en stor forskel for mig – 1000 tak for det!..”