fbpx

Andebryst med citron og hvidløg

And – det er alt for sjældent de kommer and på bordet – når det nu smager så godt!

Malene Birkedal har lavet både opskrift og billede til den lækreste opskrift på andebryst.

Afhængig af størrelsen så beregn 1 styk pr person.

Rester kan bruges dagen efter som proteinkilde til frokostsalaten.

Opskrift Sprødt Andebryst

(1 person)

1 andebryst

Citronskal fra 1 øko citron

1-2 fed hvidløg

Salt og peber

Fremgangsmåde

Rids andebrystets skindside på kryds og tværs.

Massér citronskal, hvidløg, salt og peber ind i skindet.

Læg andebrystet med skindsiden nedaf på en kold pande og tænd for blusset ved middelvarme.

Steg det i ca. 15 minutter.

Andebrystet skal føles fast.

Vend derefter og steg ca. 5-10 minutter på den anden side.

Lad det trække ca. 15 minutter, inden det serveres.

Server med masser af grøntsager eller salater.

God appetit og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – kostvejleder, coach og sygeplejerske – Kbh. Ø

 

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: