And – det er alt for sjældent de kommer and på bordet – når det nu smager så godt!
Malene Birkedal har lavet både opskrift og billede til den lækreste opskrift på andebryst.
Afhængig af størrelsen så beregn 1 styk pr person.
Rester kan bruges dagen efter som proteinkilde til frokostsalaten.
Opskrift Sprødt Andebryst
(1 person)
1 andebryst
Citronskal fra 1 øko citron
1-2 fed hvidløg
Salt og peber
Fremgangsmåde
Rids andebrystets skindside på kryds og tværs.
Massér citronskal, hvidløg, salt og peber ind i skindet.
Læg andebrystet med skindsiden nedaf på en kold pande og tænd for blusset ved middelvarme.
Steg det i ca. 15 minutter.
Andebrystet skal føles fast.
Vend derefter og steg ca. 5-10 minutter på den anden side.
Lad det trække ca. 15 minutter, inden det serveres.
Server med masser af grøntsager eller salater.
God appetit og nyd med nærvær!
Anne Seidelin – kostvejleder, coach og sygeplejerske – Kbh. Ø