Bare giv den gas i sommerferien?!

Jeg kan foreslå svaneræs på søerne 🙂

Men er alt tabt, hvis man slipper noget ansvar og sundhed i sommerferien?

Hvor meget er for meget?

Og hvor meget er for lidt?

Få min opskrift på den gode ferie her (udsendelsen er desværre ikke længere tilgængelig online):

Anne Seidelin Radio Nova

Og hold så den bedste – og mest selvkærlige – ferie ever <3

Kærlig hilsen, Anne.

Anne Seidelin – kostvejledning og coaching Østerbro – (se mine pakkeløsninger hér)

Jeg tager med mig en masse indsigt og inspiration videre, og jeg har en følelse af, at det er en langvarig ny vej, jeg har kommet ind på. Skulle jeg imidlertid falde i igen på et tidspunkt, eller føle at jeg trænger en hjælpende hånd for at tage styringen, tager jeg kontakt igen. :) Tak fordi du er der (mere feedback her)…