fbpx

Palæobrød – opskrift uden solsikkekerner

Palæobrød erstatter fint rugbrød, hvis du i en periode har behov for at skære ned på dit stivelsesindtag.

Jeg har byttet lidt ud på ingredienslisten for at gøre de oprindelige opskrifter sundere. Undgå altid solsikkekerner, hvis du kan. De er billige, men solsikkekerner har en uheldig fedtsammensætning.

Opskrift Stenalderbrød:

100 gram græskarkerner

100 gram hasselnøddekerner

100 gram mandler

100 gram valnødder

100 gram hørfrø

100 gram sesamfrø

5 æg

1 dl. Økologisk olivenolie

2 teskefulde salt

Fremgangsmåde:

Sæt en skål på en bagevægt og drys alle de tørre ingredienser i – 100 gram ad gangen.

Ingen af delene skal hakkes, kværnes eller blendes.

Rør med en ske æg, olie og salt i.

Hæld op en i en smurt form eller en teflonbelagt efter eget valg.

Sættes direkte i ovnen på 160 grader i en time.

Vupti-vapti-færdigt.

Frys det ned i skiver, så du kan tage et enkelt stykke op ad gangen. Smager bedst ristet på brødristeren.

Hvis du hellere vil have et kalorielet brødalternativ, så skal du bage mine vildt lækre kiks med kikærtemel. Dem finder du lige her: http://anneseidelin.dk/kiks-af-kikaertemel-og-havreklid-proteinrig-klidkiks/

Hvis du vil være sundere og have min hjælp gennem 6 uger, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Min mor på 85, som var med på sidelinjen, har tabt sig 3 kilo, selv om hun absolut ikke har kørt efter fase 1. Og det allermest overraskende – min kæreste er også blevet virkelig inspireret af at se mine fremskridt og har tabt sig 5 kilo på sin egen hjemmestrikkede måde. Så jeg er simpelthen så glad for, at jeg faldt over netop dit forløb, og har anbefalet dig til højre og venstre. TAK!!! (se mere feedback fra klienter her)

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: