fbpx

Burger – bliv på din plads!

Det tangerer det latterlige!

Eller bondefangeri!

Fik parkeret bilen lige op ad denne fine plakat..

Er der virkelig nogen, der tror på, at den her er sundere end originalen?

Skal man have Mac-mad, så gør det dog ordentligt og kør fuld skrue og nyd den kortvarige rus. Bagefter ved vi alle, hvordan maven, humøret, huden og alt det andet reagerer. Ikke ligefrem supersmart eller pænt..

Snyd og humbug

Men lad da være med at falde for sundhedspropagandaen. En Mac er en Mac er en Mac – BASTA! Og den bliver ALDRIG sund, god, nærende eller behagelig. Den er og bliver et meget kortvarigt quickfix! Lavet af skodprodukter.

Burger ud gennem næsen

Sidste gang jeg selv gumlede en Mac i mig, var jeg syg og kastede den efterfølgende op – mest gennem næsen faktisk – med bøf, agurker und alles!!! Der kommer nok til at gå laaaaang tid, før trangen melder sig igen..

Sundhed sælger

Tendensen ses også hos 7-eleven. Nu er der rugbrøds-croissanter i butikken – tja…. Det skal nok få lokket en eller anden ind i biksen, men når vedkommende så skal til at vælge, så er det nok den med nougat, der ryger i posen. Og fred være med det. Skal man synde, så synd på den fede måde. Med god samvittighed og med kvalitetsguf.

Det gode råd:

Hold hverdagen clean og fuld af næring. Så er der plads til festen også – og hold den med maner!

Anne Seidelin – småmuggen kostvejleder..

A propos kvalitetsguf, så du så min mormors helt hjemmelavede lagkage på Facebook? Uhmmmmm… (se den her www.facebook.com/anneseidelin.dk)

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: