fbpx

Cremet og intens ærtedip – til alting.

Grøntsagskreativiteten vil ingen ende tage, nu det endelig er januar.

Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg må indrømme, at december er hård ved mennesker, der lever sundt – inkl. mig selv. Det er jo ikke fordi julemad og juleguf smager dårligt… ikke frister… ikke får hjernen til at komme med de sygeste undskyldninger..

Men nu er det slut. ALLE prøver at spise sundt i januar – dejligt!!! Og kreativiteten sætter ind fluks. Ærtedippen nedenunder fungerer som den perfekte “sovs” til laksen eller kyllingen eller linserne. Den er også skøn på klidkiksen og gulerodsstængerne – så lav bare hele portionen – selv om den er stor.

Opskrift cremet ærtedip:

300 gram frosne ærter (optøede)

200 gram skyr naturel

3 fed hvidløg

3 spiseskefulde olivenolie

1 teskefuld salt

Et par gode vrid peber

1 spiseskefuld citronsaft og gerne lidt reven skræl

Fremgangsmåde:

Tø ærterne op. Imens blandes alle de øvrige ingredienser i en skål. Ærterne kan nu bruges enten varme eller kolde. Den varme udgave er god til den varme aftensmad. Det hele blendes lidt groft. Vupti – færdig.

Kan opbevares på køl i ca. 4 dage.

God fornøjelse – og hyg dig med projektet!

Anne Seidelin – Narrativ Coach – Onlinesamtaler

“…Vi har fået mere energi, sover bedre og har mere overskud til at lave noget mere. Vi er begyndt at bruge den romaskine vi har haft stående i flere år (i sidste uge) og jeg er begyndt at gå nogle flere ture nogle gange om ugen om eftermiddagen når vi kommer hjem 🙂

Per er den af os som har tabt mest…” 

Del i dit netværk: