fbpx

Cremet og intens ærtedip – til alting.

Ærtedippen nedenunder fungerer som den perfekte “sovs” til laksen eller kyllingen eller linserne. Den er også skøn på klidkiksen og gulerodsstængerne – så lav bare hele portionen – selv om den er stor.

Opskrift cremet ærtedip:

300 gram frosne ærter (optøede)

200 gram skyr naturel

3 fed hvidløg

3 spiseskefulde olivenolie

1 teskefuld salt

Et par gode vrid peber

1 spiseskefuld citronsaft og gerne lidt reven skræl

Fremgangsmåde:

Tø ærterne op. Imens blandes alle de øvrige ingredienser i en skål. Ærterne kan nu bruges enten varme eller kolde. Den varme udgave er god til den varme aftensmad. Det hele blendes lidt groft. Vupti – færdig.

Kan opbevares på køl i ca. 4 dage.

God fornøjelse – og hyg dig med projektet!

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Vi har fået mere energi, sover bedre og har mere overskud til at lave noget mere. Vi er begyndt at bruge den romaskine vi har haft stående i flere år (i sidste uge) og jeg er begyndt at gå nogle flere ture nogle gange om ugen om eftermiddagen når vi kommer hjem 🙂

Per er den af os som har tabt mest…” 

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: