fbpx

Dagens indkøb i Netto – tilbudsjagt..

Så så man lige mig prøve at være snedig og handle ind efter Roses aflevering i børnehaven – wau! man sparer tid. Ingen mennesker i butikken og god tid til at finde de bedste tilbud. Lige indtil jeg står ved kassen og har glemt dankortet…

Flinke mennesker der tror på at jeg kan være tilbage om 5 minutter. Hæsblæsende hjem og tilbage igen – det var så den tid sparet…

Men fandt skyr til 10 kroner, frosne ærter til 7 kroner og økologiske grisebassebøffer til 50% (sidste salgsdato), suppleret med en pose almindelige rodfrugter, så er der til et udsøgt måltid mad i aften – og billigt!

Forpustet – og noget forsinket – kan jeg så lige om lidt trykke på knappen “SEND” til dagens nyhedsbrev med en fantastisk chokoladekageopskrift. Den lander lige om lidt i din indbakke, hvis du altså er tilmeldt?

netto i dag

 

Ha’ en skøn dag!

Anne Seidelin – nu også glemsom, men ekstremt hurtig på en cykel..

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: