fbpx

Det er drysset, der gør det..

Arhjjjj, Mor!!!!! Ikke igen!!!! Jeg hader rødbeder….

Nå, men hvordan så, hvis du får feta ovenpå?

Hmmm, så er det ok…

Og væk var portionen.

Nogle gange er det bare det lille ekstra drys, der gør den store forskel, om noget virkelig er kedeligt – eller virkelig er lækkert.

Og så kan det godt være, at det drys ikke er det sundeste drys i verden – men det der er nedenunder, gør det sundt alligevel!

Rodfrugtsgryde med hakket kylling og feta

(8 portioner, kan fryses)

IMG_1769

1-1½ kg blandede rodfrugter

1 pakke hakket kylling ca 400 gram

2 store løg

lidt smør til stegning af kød og løg

3 spiseskefulde æblecidereddike

2 spiseskefulde soyasauce

2 bouillionterninger

1 teskefuld karry

1 teskefuld timian

lidt chili (efter ønske)

½ liter vand

Fremgangsmåde:

Kylling og løg svitses i lidt smør og karry. Imens snittes rodfrugter i tynde skiver (brug en foodprocessor) og puttes i gryden sammen med de øvrige ingredienser.

Simrer ca. 20 minutter til du synes konsistensen er god.

Serveres med et drys af feta, creme fraiche, ost eller bacon (hvad der end skal til for at det bliver lækkert for dig).

 

God appetit – og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – Kostvejleder med narrativ og systemisk tilgang til verden.

Del i dit netværk:

Gratis E-hæfte med kostplan

Og gratis nyhedsbrev med gode råd til et kærligt vægttab, mere energi og velvære.