ALDRIG gå ned på smag, konsistenser og nydelse.
ALDRIG spise noget, du ikke kan lide.
Mad SKAL være en rar og god oplevelse. Og det er kun en fordel at være et stort madøre, når du gennemfører livsstilsændringer, så bliver du tvunget til at være kreativ.
Dressing, dip og dyp er en god og let måde at gøre et måltid interessant på. Og du skal jo have noget sundt fedt alligevel, så i gang med at eksperimentere med den del af dit måltid.
Tahin er en pasta lavet på ristede sesamfrø og super lækkert i de fleste dressinger. Det kan også spises som vegansk pålæg på en af mine brøderstatninger.
Tahindressingen her smager som en vinagrette bare lidt mere eksotisk og nøddeagtig.
Opskrift på Tahindressing
2 spiseskefulde tahin (med pæn top)
Saften fra 1 øko citron (riv evt. skrællen fint og frys ned til en raw cake eller mandelkage en anden dag, så den smagfulde skræl ikke går til spilde)
½ dl økologisk jomfruolivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Det hele blandes grundigt med en gaffel eller stavblender.
Smag til med salt og peber.
Kan holde sig en uges tid på køl.
God fornøjelse!