Drys-Variant – med kokos og vanilje

Hvordan kan man få lidt mere ud af de hundedyre vaniljekorn??

Kommer alt for tit til at hælde for meget ud af dåsen, vupti.

For tiden er jeg glad for skyr med et drys kokosmel (helst den lidt grove og saftige fra Urtekram), lidt citron, mandler, tørrede æbletern og vanilje (som i koldskålsudgaven, se hér). Tænke, tænke..

Hvorfor ikke hælde vaniljen direkte i kokosen? Lade den stå og trække smag i et lufttæt glas og så bare drysse derfra – HEP, HEP!

Tips hermed givet videre og fotodokumenteret.

God appetit!

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har bedre eller andre forslag.

Anne Seidelin – din kostvejleder og benhårde coach..

Har du forøvrigt fundet min meget hemmelige klub for særligt spændende mennesker med fokus på det vigtige i livet? Ellers kan du finde den hér, men sig det ikke alt for højt..