Pizza – uden mel og mavebøvl

Hvis din mave laver bøvl, når du spiser pizza, så skyldes det nok bunden.

Prøv at eksperimentere med forskellige opskrifter på bunde, der består af blendede grøntsager, æg, loppefrøskaller, måske lidt ost. Det kræver lidt øvelse at få tykkelsen og sprødheden til at sidde lige i skabet, men det kan godt blive lækkert.

Det bliver aldrig ligesom pizzamandens – så en gang i mellem er det måske værd at gå all in på ægte pizza, og så acceptere at du får ondt i maven, bliver oppustet eller prutter helt åndssvagt.

Her er et par af mine bud på en ordentlig bund uden mel:

Opskrift på pizza med blomkålsbund – Se opskriften her:

pizza med skinke

Og her en variant med rodfrugter:

De smager lige godt. Den med rodfrugter er lettest at få til at hænge sammen og blive sprød. Her er opskriften på den.

God appetit og nyd med nærvær.

Anne Seidelin – Kostvejleder, coach og sygeplejerske – København.

“…jeg kan passe bukser, jeg ikke har kunnet bruge i fem-seks år. Det er simpelthen så fedt – som at få en helt ny garderobe 🙂 Det har været utroligt, hvad jeg pludselig har haft kræfter til.

Jeg har lavet mere i haven allerede, end jeg har orket de sidste fem-ti år!…” (se mere feedback her)