Gæstekokken: Dadler med bacon – banditter – og de er farlige!!

Lagde du mærke til de dersens små banditter, der lå ved rodfrugtsmosen på gæstetallerkenen i går?

Kunne det virkelig passe? Narhhh, måske det var tofu? Eller?

Var det?

JA! Det er dadelbanditter med bacon! WUHUUU… og de er per definition megafarlige – for de smager alt for godt..

Så hvad laver de på en sundhedscoachblog?

  1.  Det er Helles skyld (se mere om Helle her, hun er kokken bag tryllerierne)
  2.  Det handler om mængder og sammensætninger af fødevarer i det enkelte måltid
  3.  Altså kan et par små baconbanditter ikke lave særligt meget ballade, når de er i så godt et selskab på tallerkenen
  4.  Du skal ikke tømme fadet.. Men nyde et par enkelte, sammen med en masse lavglykæmiske og sunde sager
  5.  Lad være med at blive hellig..
  6.  Dermed godkendt!!

baconbanditter

Verdens Bedste Bacon Garniture:

Vikl bacon omkring gode økologiske dadler (uden sten!). Læg dem i et smurt fad og bag dem i en forvarmet ovn på 160. Bag til bacon er stegt og lækker sprød. Husk at vende dem ind i mellem. 

Så enkelt – så godt!

Tak for opskriften, Helle!!

Anne Seidelin – kostvejledning uden forbud – København

“…Jeg går forbi alle hylder med slik og kager i supermarkedet. Konstaterer at de er der, men at jeg ikke skal have noget. Det er en kæmpe befrielse at være sluppet af med alt det sukker og dårlige vaner.

Jeg har på 4 uger fået alt mit gamle tøj tilbage, som jeg ikke har kunnet passe i flere år.

Det er de bedste penge jeg har investeret i mig selv nogensinde…”