Helstegte Saftige Champignoner – Med Chili Og Citron

Opskrift Champignon med chili og citron:

1 bakke champignon hvide eller brune

Lidt økologisk smør til stegning

2 spiseskefulde soya/tamari

Saft og finrevet skræl af ½ øko-citron

Chili efter humør

Fremgangsmåde:

Champignoner renses med et stykke tørt køkkenrulle. Steges på høj varme i smør til de får farve. Skru ned for varmen og tilsæt de øvrige ingredienser.

Steg indtil panden er tør og champignonerne er brune og lækre.

Giver umamismag til både salater og som drys på gryderetter.

God appetit og nyd med nærvær.

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Hej Anne, så er jeg her med den gode nyhed. Graviditetstesten giver 2 streger ❤ jeg går ind i uge 7 i morgen (ca det er jo svært med der pcos). Lovede jo at give lyd og selv om jeg ved det er tidligt og alt kan ske skal du vide det lykkedes endelig efter 2,5 år for os 🤗 vægttabet og den nye livsstil har helt sikkert gjort det, for det er det, der har givet mig det, der ligner en cyklus 😍 Endnu engang TUSINDE tak for dig❤..”

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: