Hurtig hjemmelavet mad – hurtigere end fastfood

– Og billigere end fastfood!

Forleden skulle det for alvor gå stærkt med madlavningen og resultatet blev denne wok-inspirerede gryderet. Den tog 10 minutter at lave alt inkl.

Wokret

Opskrift Wok-Inspireret-Pandemad:

1 pakke øko hakket oksekød

Lidt smør til stegning

2 poser frisk grøntsagsblanding eller frossen (brug, hvad du har)

3 spiseskefulde æblecidereddike (min favorit er fra Urtekram, billig, stor, økologisk og god)

3 spiseskefulde soya/tamari

Chilipulver, karry, hvidløg, salt og peber.

Fremgangsmåde:

Kødet svitses i lidt smør og krydderier. Grøntsager tilsættes sammen med soya og eddike. Rør rundt og server når alt er varmet godt igennem. Ingen tilbehør med mindre du har tid til at lave en salat.

God appetit og nyd med nærvær!

Der er altid en løsning:

Hvis du vil veje mindre eller have et bedre helbred, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…den ene dag kunne jeg drikke en kold cola uden at kæmpe med den umådelige trang dagen efter, – så jeg er på vej den rigtige vej, – men returvejen for en ÆGTE narkoman er desværre altid MEGET kortere, så jeg fortsætter i almindelig hverdag HELT uden cola…”

Succeshistorier om kost­forløb

Sarahs vægttab: 45 kilo på et år!

“Kære Anne. Synes bare de siger så meget de to billeder. Jeg er gået fra at være tilbageholdende, og ked af mig selv, til at danse i guldkjolen – der er sket meget – og ikke kun på vægten”

Læs mere

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: