fbpx

Hvad er det, sukker gør ved din hjerne??

En gang imellem har man lov til at være heldig! I dag fik jeg tilsendt et link på Facebook med den fineste lille animerede video, som forklarer alt det, jeg sidder og bruger oceaner af tid på at forklare mine kunder, når de skal vide, hvordan, hvorfor og hvorledes det hele fungerer biokemisk med den dersens hjerne og sukkerpåvirkning.

Nu slipper jeg for det og I får det hele gratis. bare tryk på linket:

http://ed.ted.com/lessons/how-sugar-affects-the-brain-nicole-avena

Selvfølgelig er der en del, som IKKE bliver forklaret, men det skal jeg så nok sørge for om nødvendigt.

En god start og let at forstå.

 

God weekend, Anne.

Anne Seidelin – narrativ og systemisk coach – Kbh K

 

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: