fbpx

Hvad laver den Hansen Is i min fryser???

Ka’ den pak’ sig!!

Som Tanta Møghe ville have sagt (og givet den en med stokken efterfølgende!)..

Kostvejlederen kom vist ikke med på ferie denne gang?

Der gælder åbenbart andre regler i en sommerferie. Lige pludselig så er der vin på bordet og is i fryseren. Ungerne nøjes ikke længere med fredagsslik men får små hverdagstreats. Er der pommes til maden på cafeen, nå ja, så ryger de da også lige ned..

Er det ok?

Både og.. Den indre 3-årige får ”good value for money” og den indre erfaringsbank får også sat godt ind på kontoen. Til gengæld venter der, som altid, en afvænningsperiode til børn og voksne på den anden side, som giver hyl og skrig! Vægten er heldigvis stabil (det er humøret så ikke!).

Uhmmmm… Hansen Is med nougat..

Men nu er det hverdag og det nytter bare ikke noget – BASTA!! Så i dag røg den i skraldespanden. Ude af øje – ude af sind!

Rådet er hermed givet videre. Ikke så mange dikkedarer. Er der kommet noget ind i dit hjem, som du inderst inde ikke ønsker at belemre din krop med. Så smid det ud. Helt enkelt. UD med det!!

Ingen selvbebrejdelser.

Lad for himlens skyld være med at bebrejde dig selv, hvis ferien har været lidt for slap. Du er bare et menneske – ikke en superhelt. Sig ”PYT!” og tag så en ny beslutning om at gøre, det der føles bedst for dig.

Jamen, hvordan fastholder vi så hyggen?

Du køber ind til mandelkage, får den lavet på 5 minutter, og smider halvdelen i fryseren. Så har du næring, der smager som ren belønning og hygge – samt GOD samvittighed.

Nu på Youtube

For dem, der stadig tror, det er meget besværligt at bage uden mel og sukker, så har jeg i samarbejde med min Fotograf Michael Thomas lavet en TV-køkken-udgave til Youtube, der trin for trin viser og forklarer, hvordan du laver mandelkage på 5 minutter.

Den kan ses lige her:

Hvad snakker jeg om?

(Ja, du har helt ret, jeg plaprer derudad. Optagelsen skete efter en meget spontan beslutning, da jeg alligevel skulle bage efter en fotosession, så der var intet manuskript eller øvrige højere overvejelser. Til gengæld har jeg pænt hår).

Ny hverdag?

Mangler du lidt retning på din hverdag, din kost, din motion og gode intentioner, så kom derind og få styr på det hele. Bestil en tid via kontaktformularen her.

 

De allerbedste hilsner, Anne.

Kære Anne

Vi er meget begejstrede for at samarbejde med dig; efter at have kæmpet med vægt i mange år, er det en fantastisk følelse endelig at have fundet noget, der rent faktisk virker!!” (Noahs Mor efter sommerferien sidste år)

Mød mig på Facebook og få flere barske men kærlige råd:

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: