Sådan en søndag, hvor du er kommet lidt for sent i seng. Måske ikke har spist det allermest snedige om lørdagen. Der ikke er så mange planer og en vis søndagsstemning indfinder sig…
Det kalder på noget med smeltet ost.
Ud i køleskabet. Nøje studere samtlige hylder. Udvælge det bedste.
Over på et fad. Dækkes med skiver af dagens ost (emmentaler). Drysses med oregano. Ind i ovnen 15 minutter på 200 grader.
Færdig – bum – nydelse – mæthed 🙂
God samvittighed. Lavglykæmisk. Mættende. Nærende. Vegetarisk. Stabilt blodsukker.
Du må gerne lade dig inspirere.
Hvad har du i køleskabet (eller i dåser i skuffen?).
Jeg brugte ovnbagte søde kartofler (fra aftensmaden i fredags), en dåse kidneybeans (en del af mit standardlager) og emmentaler.
Og nu velkommen til mandag – du bliver en god dag!
Anne Seidelin – kostvejleder med speciale kærlige løsninger, der holder – Østerbro.
PS: Hvis videosamtaler ikke er dig, så kan vi tage vores samtaler som “walk and talks”, se alle mine for løb her.