Kidneybeans og sweet potatoes – gratineret med emmentaler

Sådan en søndag, hvor du er kommet lidt for sent i seng. Måske ikke har spist det allermest snedige om lørdagen. Der ikke er så mange planer og en vis søndagsstemning indfinder sig…

Det kalder på noget med smeltet ost.

Ud i køleskabet. Nøje studere samtlige hylder. Udvælge det bedste.

Over på et fad. Dækkes med skiver af dagens ost (emmentaler). Drysses med oregano. Ind i ovnen 15 minutter på 200 grader.

Færdig – bum – nydelse – mæthed 🙂

God samvittighed. Lavglykæmisk. Mættende. Nærende. Vegetarisk. Stabilt blodsukker.

Du må gerne lade dig inspirere.

Hvad har du i køleskabet (eller i dåser i skuffen?).

Jeg brugte ovnbagte søde kartofler (fra aftensmaden i fredags), en dåse kidneybeans (en del af mit standardlager) og emmentaler.

Og nu velkommen til mandag – du bliver en god dag!

Anne Seidelin – kostvejleder med speciale kærlige løsninger, der holder – Østerbro.

PS: Hvis videosamtaler ikke er dig, så kan vi tage vores samtaler som “walk and talks”, se alle mine for løb her.