Kidneybeans og sweet potatoes – gratineret med emmentaler

Sådan en søndag, hvor du er kommet lidt for sent i seng. Måske ikke har spist det allermest snedige om lørdagen. Der ikke er så mange planer og en vis søndagsstemning indfinder sig…

Det kalder på noget med smeltet ost.

Ud i køleskabet. Nøje studere samtlige hylder. Udvælge det bedste.

Over på et fad. Dækkes med skiver af dagens ost (emmentaler). Drysses med oregano. Ind i ovnen 15 minutter på 200 grader.

Færdig – bum – nydelse – mæthed 🙂

emmentaler og bønner

God samvittghed. Lavglykæmisk. Mættende. Nærende. Vegetarisk. Stabilt blodsukker.

Du må gerne lade dig inspirere.

Hvad har du i køleskabet (eller i dåser i skuffen?).

Jeg brugte ovnbagte søde kartofler (fra aftensmaden i fredags), en dåse kidneybeans (en del af mit standardlager) og emmentaler.

Og nu velkommen til mandag – du bliver en god dag!

Anne Seidelin – kostvejleder med speciale i nemme løsninger, der holder – Østerbro.

PS: Nogle har efterspurgt et eksempel på, hvor hurtigt de der kilo forsvinder, hvis det skal være et fornuftigt og varigt vægttab. Sådan ca. som det her:

Vægttabsforløb eksempel

 

Armen… det er da lang tid…. Ja, men så holder det også! Og kostede 2 af de “Store pakker“.

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: