Lun og sød rodfrugtspure – perfekt tilbehør næsten alt

Jeg har gang i en hel føljeton, baseret på Helles opskrifter til den perfekte veninde-hygge-tallerken.

I dag kommer opskriften på den lune, søde og lækre pure, som de små baconbanditter hyggede sig på forleden:

(Og den passer lige så godt til fjerkræ – fx and, uhmmm…- eller en hvid fisk i ovnen)

Rodfrugtspure:

2 persillerødder

2 pastinakker

2 store gulerødder

1/2 løg

1 fed hvidløg

En god bouillonterning

Et laurbærblad

Fremgangsmåde: 

Kog alle ingredienser møre sammen med bouillon og laurbærblad. Fisk laurbær op og hæld vandet fra. Lad det sidste væske dampe af gryden inden du blender rodfrugterne til en lind pure, som du nemt kan pynte din tallerken af med.

Passer perfekt til den fyldte grisemørbrad (opskrift her)

Svinemørbrad

Tak til Helle!!

Anne Seidelin – EMCC-certificeret Systemisk Coach – Østerbro

“…Det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år, at have taget et forløb hos Anne, at spise efter hendes principper.

Min krop har det bedre end den har haft i flere år, min vægt går ned, mine mavesmerter væk og jeg kunne blive ved 👍