Mango-Smoothie-Dessert – med skyr og vanilje

Smoothies er generelt en for stor sukkerbombe til at indgå i en lavglykæmisk kost – med mindre du tæppebanker den med proteiner, fibre og sunde fedtstoffer.

Som dessert går det lidt bedre, for der har du jo allerede fået lagt bunden med gode sager.

Mine gode venner Mette og Jakob havde kreeret denne skønne sag sidste weekend (og den var tæppebanket tilstrækkeligt til, at en stor portion røg indenbords):

mangosmoothie

Opskrift Mango-Smoothie:

3 mangoer (skåret i mindre bidder og frosset ned eller 400 gram frosne mangotern fra pose)

400 gram skyr

2 teskefulde sort vaniljepulver

3 spiseskefulde agavesirup (afhængig af mangoens syrlighed)

et par gode nip frisk mynte

En klat flødeskum på toppen af hver portion

Fremgangsmåde:

Dagen før skæres mangoen i bidder og fryses ned.

Skyr, vanilje, agavesirup og mynte blendes.

Tilsættes de frosne mangostykker lidt ad gangen.

Blendes helt glat.

Serveres i høje glas med flødeskum på toppen sugerør og ske.

God appetit og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – Kostvejleder, Coach og Sygeplejerske – Østerbro.

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: