Smoothies er generelt en for stor sukkerbombe til at indgå i en lavglykæmisk kost – med mindre du tæppebanker den med proteiner, fibre og sunde fedtstoffer.
Som dessert går det lidt bedre, for der har du jo allerede fået lagt bunden med gode sager.
Desserten her var for lækker til ikke at komme med på bloggen..
Mine gode venner Mette og Jakob havde kreeret denne skønne sag sidste weekend (og den var tæppebanket tilstrækkeligt til, at en stor portion røg indenbords):
Opskrift Mango-Smoothie:
1 mango (skåret i mindre bidder og frosset ned eller 400 gram frosne mangotern fra pose)
200 gram skyr
1½ teskefulde sort vaniljepulver
1½ spiseskefulde agavesirup (afhængig af mangoens syrlighed)
Et par gode nip frisk mynte
En klat flødeskum på toppen af hver portion
Fremgangsmåde:
Dagen før skæres mangoen i bidder og fryses ned.
Skyr, vanilje, agavesirup og mynte blendes.
Tilsættes de frosne mangostykker lidt ad gangen.
Blendes helt glat.
Serveres finest i høje glas med flødeskum på toppen sugerør og ske.
God appetit og nyd med nærvær!
Anne Seidelin – Kostvejleder, Coach og Sygeplejerske – skræddersyede kostplaner
“…Jeg startede ud med at veje 105 kg i august 2018. I dag vejer jeg 80 kg.
Jeg har en hverdag med overskud, glæde og frihed, som jeg ikke har prøvet før.
Med venlig hilsen
Louise”