Nannas edamame-hummus med peanutbutter og lime

Nanna er blevet 12 år.

Og nu begynder det efterhånden at vise sig, at al den tid hun har tilbragt i køkkenet, den har sat sit præg.

Hun smager, hun eksperimenterer, hun jubler (og bander – selv om jeg da ikke ved, hvor hun har lært det henne) og tryller ind i mellem de fineste retter frem.

Fx. denne mos / dip / hummus (den er godt tænkt).

Åh, det gør mit bløde moderhjerte så glad.

At hun så også laver kridhvide boller og citronfromage, det er bare en befrielse – og giver en fin balance.

edamame-hummus

Opskrift Edamame-hummus

200 gram edamamebønner

2 spiseskefulde limesaft (havde været godt med lidt reven skræl også)

½ dl øko olivenolie

1 stor spiseskefuld peanutbutter

½ teskefuld salt

½ teskefuld tørrede koriander (friske havde været endnu bedre)

½ teskefuld spidskommen

Nogle gode vrid sort peber

Chili efter humør

Ca. ½ dl vand (vent lidt, og tjek konsistens, før du tilføjer det)

Fremgangsmåde

Det hele kommes i en minihakker, eller blendes med en stavblender, til du har en konsistens, der lige præcis er fast nok til at hænge fast på en gulerodsstav.

Kan bruges som dip og dyp til det meste.

Holder sig på køl i 3-4 dage.

God fornøjelse – og har du børn, så få dem med i køkkenet 🙂

Anne Seidelin – Kostvejledning København – fordi det virker..
Jeg skylder dig en stor tak, fra hjertet. Det har givet mig enormt meget, at have din støtte og vejledning, når nu jeg har taget dette vigtige og store valg i mit liv – at få styr på min kost.
 
Tak for din enormt søde, professionelle, inspirerende og engagerede måde at være på! Jeg kunne… (se mere her)”

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: