fbpx

Lakridsmandler – hormonvenlig treat

Hormonvenlig lille treat. Hvorfor gøre noget mere besværligt en højest nødvendigt?

Ja, måske det er smart at smutte mandlerne – så bliver de pænere. Måske er smagen mere intens, hvis de har været i ovnen. MEN… Det her det virker bare, og det kræver INTET.

Just do it! Men sæt dig ned mens du spiser og slap lidt af – og træk vejret helt ned i maven.

Dit nervesystem SKAL have ro for at det er muligt at slanke sig på mavefedtet. Det skal jeg nok lære dig alt om i mine skræddersyede forløb – ro på stress og hormoner. De 6 uger her er en virkelig god start på dit nye liv.

lakridsmandler

Opskrift mandler med lakrids:

En håndfuld mandler

En teskefuld lakridspulver (engelsk lakridspulver smager som rustne søm, alm. lakridspulver smager mere helseagtigt, begge dele er lækkert, prøv dig frem)

Fremgangsmåde:

Mandler og lakridspulver blandes i en køn lille skål. Vupti, færdig – NYD!

God fornøjelse og husk at give dig selv tid til at sidde ned, mens du nyder dem og træk vejret!

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Bedre søvn, ro i kroppen, færre hedeture, ingen nattesved som lugter af gammel ged, bedre humør, mere energi og sidst men ikke mindst, så har jeg prøvet noget, jeg ikke har prøvet i 45 år. Jeg er IKKE gået sukkerkold, jeg havde simpelthen ikke troet, at det var muligt!…”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: