Pizza med grøntsagsbund og mozzarella

Pizzaerne vælter ud af ovnen her på 4. sal, hvor der ellers aldrig dufter af pizza. Men nu er der gået sport i at få dem til at smage så autentisk som muligt.

Forskellen fra den traditionelle pizza og den Seidelinske udgave er bunden.

Ingen mel, ingen gluten, ingen oppustede maver, træthed og korte lunter her – det er livet ALT for kort til.

Bunden består af grøntsager (alle slags, så brug dine rester), æg og HUSK (loppefrøskaller) – Slut Bum!

Aftenens udgave fik det her som pizzabund:

Opskrift pizza med tomat og mozzarella:

(4 personer)

En portion grunddej (se opskrift her)

Pizzafyld:

Koncentreret tomatpure fra dåse

2 hele mozzarellaoste

Frisk basilikum

Fremgangsmåde:

Forbag bunden til den er sprød og gylden. Vend den evt om på den anden side, hvis den ikke virker sprød nok, og giv den et par minutter mere.

Smør bunden med koncentreret tomatpure. Læg skiver af mozzarella pænt ovenpå. Bages i ca. 20 minutter ved 200 grader til den er sprød og gylden. Pynt med friske basilikumblade.

Spis en dejlig grøn salat til.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – Systemisk Coach og Sygeplejerske – Østerbro

“…Jeg kan faktisk mærke resultater.

De sidste nætter har jeg sovet 7 timer helt uden afbrydelser, hvilket ikke er sket i flere år. Håber at det fortsætter 😊

Jeg har lidt mindre ledsmerter og har reduceret målet om maven med 2 cm. Så det virker, og jeg er motiveret uden at det behøver at gå stærk – det føles godt i kroppen…”