fbpx

Plan A – eller Q – men vær venlig overfor dig selv

Fandt lige dette fine illustrative billede. Der er så mange i mine konsultationer, som har en forfærdelig tendens til at slå sig selv oven i hovedet, hver gang, de ikke lige følger den slagne plan. Det er rent selvpineri og dræner enhver for energi og selvværd.

Vi er alle bare mennesker, men bliver i den grad puffet i den ene og den anden retning af følelser, sociale forpligtelser, lyster og holdninger fra os selv og andre. Giv dig selv et stort klap på skulderen i stedet! Accepter og anerkend!

Hold en venlig og mild stemme i dit indre:

” Ja, ok, jeg dummede mig vist lige lidt, det er ok, slap af, jeg gør det jo, så godt jeg kan, og nu kører jeg stille og roligt ind på sporet igen, der fører mod mit mål – jeg er glad og alt er godt!!”

Det er dit mål, der er det vigtigste i denne proces. Om du så bruger plan A eller Q for at komme derhen, det er underordnet.

Sæt dig et mål – og det skal være vigtigt for dig!

Tættere på eller længere væk?

Hver gang du bliver i tvivl om et valg er godt eller skidt for dig, så tænk på, om det valg, vil føre dig tættere på eller længere væk fra dit mål. Du vil få et meget hurtigt og meget intuitivt svar prompte.

Så er valget ikke længere svært at tage – og du kan handle på det.

Vælger du derimod ubevidst eller bevidst det modsatte, så er du godt på vej til endnu en omgang selvspanking og nederlagsfølelse og kan se frem til et par timers drejen rundt og rundt på underlige ufremkommelige markveje, istedet for den fine lige vej, du havde sat dig for.

Så er det forfra med den anerkendende indstilling og klapperiet på skulderen..

Så længe du kommer tilbage til din plan og kommer videre mod dit mål, så er du på rette vej mod et gladere og mere tilfreds selv!

Det er et af mine største mål som rådgiver at skabe et fundament for den anerkendelse og accept, som kun virker, hvis den kommer indefra – og ren magi, når det lykkes.

Den dårlige samvittighed er den direkte vej til helvede. Der vil du ikke hen. Selv det mindste skridt væk fra helvede får dig tættere på himlen – vælg rigtigt.

Det KAN læres

Hvad vælger du?

Hvor vil du hen?

Og er det vigtigt?

Pas nu på dig selv – der er kun en eneste dig derude i verden – du er vigtig!

Der er altid en løsning:

Hvis du vil have styr på hele din livsstil, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“Kære Anne
Jeg har længe villet skrive noget til din hjemmeside. Her er det så:

Jeg har døjet med sukkerafhængighed og insulinresistens de sidste 10 år. Jeg har altid godt – sådan cirka – vidst hvordan jeg skulle spise, men efter jeg fik mit andet barn, var motivationen bare helt væk. Anne hjalp mig til at finde den, chokokuglerne og foodprocessoren, frem igen ;) Jeg tabte de sidste knap 10 kg, og kom tilbage på min idealvægt.

Bedst af alt hjalp hun mig til at forstå, præcis hvad det er, der sker i min krop, når jeg spiser de ting jeg ikke rigtig kan tåle.

Hos Anne føler man sig støttet, forstået og aldrig dømt. Anne – din langsigtede, selvkærlige tilgang er noget, jeg vil tage med mig resten af livet. Tak og knus!”

Rebecca, 36, København 1/7-15. (Se flere udtalelser her)

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: