fbpx

Rå selleristave – med på kursusdage

En lang dag på coachingkursus og frokost på kursusstedet? Hmmmm… What to do?

Supplerende madpakke selvfølgelig!

Nødder og mandler med – klart!

Ekstra grøntsager og gerne supermættende? Det er selleri!

Så kan frokosten næsten ikke gå galt (er det hvide trekantsandwich, de serverer, så kan du nøjes med dine nødder og selleri)..

Virker fordi:

De knaser sprødt og godt. Mætter længe og meget. Indeholder en frygtelig stor mængde kostfibre. Giver næsten ingen kalorier. Knoldselleri bidrager med vigtige mineraler, mikronæringsstoffer og vitaminer. Tager lang tid at tygge og fordøje – meget mad og hygge for ingen kalorier.

Selleristave to go:

 

– Knoldselleri skrælles (gøres lettest med en stor skarp kniv på et spækbrædt, hvor du skærer al skrællen af)

– Skæres i stave

– Den mængde du skal bruge puttes i en frysepose

– Resten kan kommes i fryseren eller i køleskabet til aftensmaden fx til et rodfrugtsfad eller sellerifritter

– Tilsæt nu, nede i posen, en skefuld olivenolie, ½ skefuld æblecidereddike/eller citronsaft, lidt chilipulver, lidt salt og lidt peber og gerne nogle grønne krydderurter, hvis du har nogle

– Ryst posen grundigt

– Smag om du har fundet den rette smagsbalance og juster derefter

– Lægges på køl indtil du skal ud ad døren

God fornøjelse og god nydelse!

Anne Seidelin – Systemisk Coaching København

…Jeg starter som sagt arbejde efter barsel på mandag, og det føles skønt at vide, at jeg faktisk kan passe en del af det tøj som jeg kunne passe inden graviditet nr. 1 for 3,5 år siden 😀

Del i dit netværk: