fbpx

Ristede butterbeans med karry – vegansk proteinkilde

Butterbeans er meget bløde og cremede, så de føles ikke melede eller tørre i munden. De kan blendes med i supper og gryderetter. Nedenstående opskrift er god som drys til salater.

Se mig tilberede dem her på YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=pnWtJH9Wx18

(Beklager de blussende røde kinder og det svedige look – det var godt nok en varm dag der tilbage i år 2014…)

Karryristede butterbeans som en let proteinkilde:

ristede butterbeans

Ristede butterbeans med karry

1 dåse økologiske butterbeans (drænet og skyllet)

1 klat smør eller kokosolien for et vegansk alternativ

1 spiseskefuld mild karry

1 teskefuld citronsaft eller æblecidereddike

(Overvej chili, hvidløg eller ingefær)

1 drys salt

Et par gode vrid sort peber fra kværnen

Fremgangsmåde:

Smør/olie varmes op på en stegepande. Steg butterbeans med karry og de øvrige ingredienser til de er gennemvarme (et par minutter). Vupti -færdig!

Kan holde sig 3 dage på køl.

God fornøjelse – og god fordøjelse!

Hvis du vil leve mere plantebaseret, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Facebook anmeldelse

Se flere anmeldelser på Facebook her.

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: