Ristede butterbeans med karry – vegansk proteinkilde

Butterbeans er meget bløde og cremede, så de føles ikke melede eller tørre i munden. De kan blendes med i supper og gryderetter. Nedenstående opskrift er god som drys til salater.

Se mig tilberede dem her på YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=pnWtJH9Wx18

(Beklager de blussende røde kinder og det svedige look – det var godt nok en varm dag der tilbage i år 2014…)

Karryristede butterbeans som en let proteinkilde:

ristede butterbeans

Ristede butterbeans med karry

1 dåse økologiske butterbeans (drænet og skyllet)

1 klat smør eller kokosolien for et vegansk alternativ

1 spiseskefuld mild karry

1 teskefuld citronsaft eller æblecidereddike

(Overvej chili, hvidløg eller ingefær)

1 drys salt

Et par gode vrid sort peber fra kværnen

Fremgangsmåde:

Smør/olie varmes op på en stegepande. Steg butterbeans med karry og de øvrige ingredienser til de er gennemvarme (et par minutter). Vupti -færdig!

Kan holde sig 3 dage på køl.

God fornøjelse – og god fordøjelse!

Hvis du vil leve mere plantebaseret, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Facebook anmeldelse

Se flere anmeldelser på Facebook her.

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: