fbpx

Rodfrugtsfad med jordskokker og kvæde

Kvæden er grim, rustik, og smager som en tør pære.

Jeg fik et par stykker forærende af en kunde i dag til en samtale – mest fordi hun ikke anede, hvad hun skulle stille op med dem i fase 1.

Fase 1 er den fase, hvor du gerne vil have nogle resultater på vægt og helbred. Hvis du gerne vil have fart på her, så er der kun plads til en begrænset mængde frugt.

Jeg havde planlagt et rodfrugtsfad til vores kylling, så tænkte, de måske kunne peppe det lidt op. Og det kunne de på bedste vis. De tilføjede retten både sødme og syre.

Ideen blev straks sendt videre til kunden med kvædetræet.

Opskrift Rodfrugtsfad med kvæde

1/4 rødkål

300 gram jordskokker

4 store gulerødder

2 pastinakker

2 kvæder (kan undværes, hvis du ikke har adgang til et kvædetræ)

4 spiseskefulde øko olivenolie

4 spiseskefulde æblecidereddike

2 teskefulde tørret rosmarin

1 teskefuld salt

Nogle gode vrid friskkværnet peber

4 skefulde blå birkes til drys

Fremgangsmåde:

Alle grøntsager og kvæderne snittes i mindre bidder

Dressingen blandes og æltes grundigt ind i grøntsagerne – enten hver for sig eller blandet. Drys med birkes.

Ind i ovnen på 200 grader i 40 minutter.

God appetit og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – Kostvejleder med fokus på holdbare resultater

“…Jeg har Crohn’s sygdom, så jeg håbede også på at kost- og livsstilsændringerne kunne hjælpe på dette.

Anne har givet mig god rådgivning og inspiration til ændringer jeg kunne implementere i min hverdag, og det er lykkedes mig at gennemføre dem.

Efter en måneds forløb må jeg sige at resultaterne er imponerende (Steen Jensen)…”

Del i dit netværk: