fbpx

Snack – hvad må JEG så få?

Alle de andre står med croissanter, slik, chokolade og lyse boller om eftermiddagen (sådan føles det i hvert fald).

Hvis jeg spiser det, så kan jeg lige så godt gå hjem og lægge mig med det samme. Jeg bliver simpelthen så træt, sur og utilpas af det. Men det smager jo godt – og det VIRKER jo også (bare kun de første 10 minutter…) Så en gang imellem kan der godt gå “Anne-3-år” i den og en snert af “øv” kommer snigende. Ikke ligefrem fra den rationelle del af mig, men helt nede fra ursumpen af lyst og ligegladhed kommer den.

Så trasker jeg ud i køleskabet og henter min pose med medbragte eftermiddagssnacks. Begynder at spise og fornemmer i min krop (og hovede), at det ER godt. Slapper af og føler glæden ved at overholde mine egne aftaler. Anne er 42 år igen..

eftermiddagssnack

Dagens pose indeholdt ingredienser til:

Ostepinde af chiliost

Rød peber

Og blåbær

Det VAR godt og jeg beholdt min energi og mit gode humør resten af dagen.

Anne Seidelin – Ernæringscoachen fra TV2

Del i dit netværk: