Søndag med nærvær, motion og mad – det lykkedes!!!! Og med børn endda..

Det startede med dem her:

Nye Fivefingers

 

Meeeeeeega-pinlige ifølge Nanna på 9: “Et øjeblik forstod jeg ikke, hvorfor de der folk gloede så meget på mit løbehjul, indtil det gik op for mig at det var diiiiine SKO de havde travlt med!!!!!” “ALLE glooooooor på dem!!!!!” Støn, prust, suk, køre langt i forvejen…..

Forklædt

 

Nå, men jeg var da også iført min pink knælange regnfrakke med røde fugle på, så jeg ikke skulle ligne en af de dersens proaktive mødre der pisker deres børn med rundt om søerne.

Riz Raz

 

Så havnede vi her på Riz Raz i indre by. Dvs ungerne lige har slået deres rekorder for henholdsvis langdistanceløb på løbehjul og cykel uden støttehjul og pauser.

Det var muligt at hyggespise i en hel halvanden time. Bare mig og pigerne. Rende mindst 8 gange frem og tilbage til buffeten. Rose tømte næsten fadet med hele friske ærter. Ingen af dem opdagede, buffeten var vegetarisk 🙂

Billigt og helt utroligt let at spise lavglykæmisk – helt ok!

Nanna og Rose på en søndag

 

Og så tilbage igen…

Et rent held, der kom lidt veje, ellers havde det ikke været muligt at indhente dem en gang i mellem..

En absolut SKØØØØØN søndag!!!!!!!!!!

Krammer til verden 🙂

 

Anne Seidelin – pseudoproaktiv en gang i mellem – og kostvejleder!