fbpx

Squashnudler – med lynpesto og mandler

Sidste og nemmeste kapitel i Helles føljeton om den perfekte veninde-hygge-tallerken (når man er glad for velsmagende mad).

Har du ikke en spiralizer, så kan du snitte eller høvle squash, så det ligner. Læs om mine erfaringer med maskineriet her: http://anneseidelin.dk/raw-spaghetti-grontsagsspaghetti/

Se den fulde tallerken her: http://anneseidelin.dk/gaestekokken-fyldt-svinemorbrad-med-skinkewrap-og-sager/

 

Squashnudler – med lynpesto og mandler:

1-2 squash

100 gram ristede mandler eller pinjekerner

100 gram skyllet persille

100 gram peccorino (ost) eller parmasan

1 teskefuld citronsaft

God velsmagende økologisk olivenolie (indtil konsistensen er rigtig 1-2 dl)

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Kør squashen på en spiromat/spiralizer i fine spiraler. De øvrige ingredienser blendes eller hakkes i en minihakker. Vend spiralerne med lynpestoen. Pynt med ekstra mandler.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – sukkerafvænningsekspert – Østerbro.

“…jeg fandt et billede for cirka 2 år siden, hvor jeg havde tabt 2 kg. og var i fuld gang med et klassisk vægttab, hvor jeg var super restriktiv og langt fra langsigtet.. Jeg var ked af det, følte mig utilpas, hæmmet og skamfuld i min krop. Jeg var samtidig enormt styret af lysten til forskellige søde ting. Havde virkelig fornemmelsen af, at jeg ikke kunne styre mig selv. 

Og jeg gemte mad. Gemte mad for min familie, mine veninder og for min kæreste. 

I dag øver jeg mig i at italesætte det, hvis det sker, at jeg spiser noget, jeg kommer til at skamme mig over. Jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg ikke længere er styret af trangen til sødt…”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: