fbpx

Sund Solcreme – sundeste solcreme 2015?

Åh ja, så blev også brug for solcreme i år..

Hvilken slags, hvilken faktor, hvad skader miljøet og hvad skader din krop? Og hvordan får du så nok D-vitamin og serotonin til hjernen?

Spørgsmålene og hensynene er mange, og har du børn, ved du, hvilken ballade den daglige indsmøringsrutine også giver. Den skal være nem og hurtig at smøre på.

Hvis du vil være helt på den sikre side, så er der en enkelt solcreme fra Derma, som kan opfylde samtlige krav til både sundhed og miljø.

Derma Eco Babysollotion SPF30 er meget vandfast og er særlig velegnet til babyer og børns sarte hud. Solcremen lever op til de nye EU-anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse. Solcremen er allergi- og miljøvenlig solbeskyttelse blåstemplet af Svanen, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og økologisk certificeret af EcoCert.


UV-filteret er titanium dioxid, som ikke er på nanoform. Solcremen indeholder hverken kemiske filtre, zink oxid, parabener eller parfume. Solcremen er i fast sortiment hos Føtex, Bilka, A-Z, Løvbjerg og Helsam. En del apoteker har også Derma som fast sortiment. Den koster under 100 kr. for 200 ml.

Jeg får desværre ikke procenter.. men selvom jeg primært er kostvejleder og coach, så bekymrer jeg mig om de kemiske påvirkninger, som vores plejeprodukter giver os, især dem vi påfører vores børn, som ikke kan vælge selv. Så nu behøver du i hvert fald ikke, bruge tid på at vende og dreje de 117 andre tuber og bøtter i butikkerne, for at sammenligne og vurdere de uduelige ingredienslister, vi belemres med. Du går bare direkte efter bedste produkt anno 2015.

Til gengæld vil jeg tilføje at solen er den bedste leverandør af D-vitamin, så lad krop og ansigt få lidt af den blide morgen- eller formiddagssol, inden du smører dig ind. ½-1 times blid sol er nok til at dække dit og dine børns D-vitaminbehov. Derefter er det tid til smørelse og skygge for at undgå solskader.

Hvis du føler, din hud ikke kan ånde under al den smørelse, så lad dit tøj, din hat, dine solbriller, træer og parasoller give dig beskyttelsen i stedet.

God sommer!!

 

Anne Seidelin – Kostvejleder, Systemisk Coach og Sygeplejerske – København.

“Hej søde Anne

Tak for din mail,  man har det bare fantastisk når man har snakket med dig.
 
Klaus og jeg sad lige i går aftes og blev enige om, at så langt som jeg er nået nu, og så meget det har gjort for både mig og min familie, og det at jeg nok også har et stykke vej igen;-) er hverken en hel eller en halv time med dig nok, så jeg snupper da lige hele den store pakke med dig igen.
 
Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig igen.
 
Og til øl på Nyhavns ræling:-D
 
Tak fordi du findes, og ikke mindst tak fordi du er, som du er.
 
Knus fra Line”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: