Te – morgen, middag og aften..

Dagens tip: i mandags fandt jeg den her i Netto til en fin 20’er:

The

Bag på den meget fine æske, står der, at den kan erstatte en lille eftermiddagssnack af den søde slags. NÅ!? Tja…. det er måske nok så meget sagt. De fleste kunder i min lille butik, ville nok blive slemt skuffede!!!! Men den smager virkelig godt 🙂

Facts:

Alle former for the indeholder forskellige gavnlige stoffer for kroppen. Smøren bliver aaaaalt for lang, hvis jeg skal berette om, hvilke og i hvad, men summa summarum – TE ER SUNDT! Og smager som regel godt = DRIK LØS!!!!!!

Te tæller også med i væskeregnskabet, så erstat gerne dit “tvangsvand” med te.

Frisk mynte overhældt med spilkogende vand kan altså også noget – bare et andet lille tip.

Anne Seidelin – Pæne pakker skader heller ikke.. (har du set de pæne prispakker – ellers så tjek dem hér)

“…Det fede ved det her forløb er, at jeg ved, at jeg bliver en bedre mor og et bedre forbillede for mine børn.

Især for mine to døtre, hvor den ældste på 10 år allerede har prøvet at stå foran spejlet og være ked af sine ”fede” lår. Hun er ikke tyk, bare sportstrænet…”