Velkommen hjem fra påskeferien og den første uge med sukkertømmermænd – og dårlig samvittighed måske?
Det kan være svært at komme tilbage til de gode rutiner, hvis der er gået for mange dage med hygge, ferie, spise ude, socialt samvær. Men der er jo ingen vej udenom, hvis energien og humøret skal være i top – og det SKAL den!
Så masser af grove grøntsager, bønner, magert kød, olivenolie, avokado og nydelse – ikke mindst nydelse og ro. Det bliver heldigvis hurtigt hverdag igen.
Kold tyrker er en mulighed. Det er også en mulighed at få en supplerende samtale med mig, så jeg kan holde dig kærligt i hånden, mens du finder dine hverdagsben at stå på igen. Jeg har stadig ledige pladser i kalender – find en god tid her.
Min egen tallerken i tirsdags så sådan her ud:
Aftensmadstallerken med grønt og kylling
(1 portion)
150 gram kylling
1 håndfuld oliven (dem du bedst kan lide)
Asparges
Broccoli
Blommetomater
1-2 spiseskefulde god olivenolie
1 teskefuld æblecidereddike
Fremgangsmåde:
Kyllingen skæres i små bidder og steges med krydderurter efter eget valg (fx rosmarin, paprika, chili, citronsaft og soyasauce).
Imens dampes asparges og broccoli.
Den varme broccoli vendes med olie og eddike.
Smag til med salt og peber.
Arrangeres på tallerken og nydes.
God fornøjelse og nyd med nærvær!