Tørrede æbleringe – med chili, kanel eller lakrids

De nye danske æbler.

Åh, de smager godt – alt for godt.

Desværre kan de være lidt for hårde ved dit blodsukker. De er dog meeeget bedre end de udenlandske, der tit er så søde, at de hviner.

Nøjes du med et enkelt æble om dagen, så skal dit blodsukker nok holde sig på banen.

Jamen hvad så med alle de andre æbler?

Har du selv æbletræer og hader madspild, så er der et par gode muligheder til at få glæde af dem i længere tid.

Der er sund æblemos (se her) og så er der tørrede æbleringe:

OPSKRIFT PÅ ÆBLERINGE:

Så mange æbler, som du orker at bruge tid på

Chilipulver, kanel eller lakridspulver

Æblerne skæres i tynde skiver. Lægges på bagepapir og drysses med dit foretrukne krydderi

Bages i ovnen 110 grader i ca 2 timer, til de er tørre og sprøde

Gemmes i lufttæt beholder og kan holde sig gode i månedsvis

Tag et par stykker på din morgenskyr det er så godt.

God appetit og nyd med nærvær.

Er du træt af at kæmpe hver eneste dag med din krop, vægt, sundhed og indre sabotage, så få fat i mig.

Det behøver ikke være så svært – det er ok at få professionel hjælp – den dybe tallerken kan godt være opfundet af en anden (bare en gang i mellem!).

Anne Seidelin – Kostvejleder, Coach og Sygeplejerske – Kostvejledning online

PS: Er du meget mere interesseret i min kat og min egen frokost, så følg med på Instagram her.

Facebook hemmelig gruppe